sanaie 2 ارسال شده در مهر 92 با سلام با اسکرول پایین سایتم مشکل دارم تا 2 یا 3 برابر صفحه اسکرول می شه بدون اینکه محتوایی درون اون باشه چطور می تونم حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در آبان 92 www.irankhalagh.com --------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام و آرزوی توفیق روزافزون آدرس سایت :www.irankhalagh.com --------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام دوستان اگه یه نگاهی به سایتم بندازید ممنون می شم هر چی گشتم المانی که احتمالا اندازش درست نیست رو پیدا نکردم اگه پیشنهادی برای حل مشکل دارین خواهش می کنم مطرح کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در انتهای مسیر templates/yoo_radiance/css/rtl.css کد زیر را وارد کنید span#temp { left: 0 !important;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در آذر 92 سلام دوست عزیز با تشکر از راهنمایی شما ولی تغییر نکرد به نظر شما کار دیگه ای باید انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sanaie 2 ارسال شده در آذر 92 با سلام این کد overflow-x: hidden;overflow-x: hidden; رو هم در مسیر template/orange/css/style کلاس body#page اضافه کردم ولی باز هم تغییر نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر