diyana 1 ارسال شده در مهر 92 با سلام خئمت دوستان جومینایی من یک سایت دارم که یک قالب براش نصب کردم و هر ماژول یا کامپوننت اسلایدشو که روش نصب می کنم کادر مربوط به تصویر رو نشون میده ولی عکسا رو نشون نمیده البته این قالب رو برای یک سایت ذیگه نصب کردم و دقیقا همین مازول ها رو هم نصب کردم ولی نشون میده لطفا راهنماییم کنین و بگین مشکل از کجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به احتمال زیاد باید روی دامنه شما قالب رو ساخته باشند یعنی فقط روی یک دامنه این قالب درست نمایش داده میشه. البته احتمالن اینجوره باید برسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diyana 1 ارسال شده در مهر 92 من این قالب رو آماده از اینترنت دانلود کردم و روی چند سایت دیگه نصب کردم و در مورد اونا این مشکل وجود نداشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما تست کنید روی همین سایتی که عکس ها نمایش داده نمی شوند قالب های دیگر روی همین سایت این مشکل را دارند یا فقط این قالب روی این سایت این مشکل رو دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
diyana 1 ارسال شده در مهر 92 قالب های دیگر رو هم امتحان کردم باز هم نمایش نمی دهد!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام به احتمال زیاد مشکل از تداخل جی کوئری میباشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر