rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوستان من یه ماژول امار گیر میخوام که تعداد مهمان ها رو به صورت غیر واقعی نشون بده! ممنون میشم کمکم کنید برای جوملا 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مهر 92 دوست عزیز من نمی دونم این افزونه رو برای چی می خواید ، اما به نظر من اگه با مردم انسان صادق باشه بهتره و سعی کنید روی سئو و محتوا تمرکز کنید. موفق باشید - یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 دوست عزیز منم هم خودم این چیز ها رو میدونم اما برای یک کار خاصی میخوامش!حالا چیزی به ذهنتون میرسه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما وارد مسیر زیر شوید modules/mod_whosonline فایل helper.php را پیدا و با یک ویرایشگر باز کنید کد زیر را پیدا کنید $user_array = 0; $guest_array =10 حال می توانید مقادیر 0 یا 10 را تغیر بدید یعنی به ازای هر کی نفر چندتا کار آنلاین نشون بده 2 واکنش ها : yousof2000 و rezaaaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر