fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 سلامدوستان من چندین گروه دارمیک گروه من اعضای هیئت علمی هستند که باید در سایت مطلب قرار دهندمطالب + تصویر و یک فایلرا باید در سایت قرار دهندمی خواهم به این کاربران دسترسی بدهم البته از توی سایت !!ولی چند تا مشکل دارماول اینکه نمی دانم با چه افزونه ای این کار را انجام بدهمکی 2 ؟ایزی بلاگ ؟خود جوملا؟مشکل : + می خواهم وقتی عضو فقط مجموعه خودش را ببیند ؟ + می خواهم هر کاربر موقع ارسال تصویر فقط یک پوشه را ببیند یعنی نتواند تمامی قسمت مدیریت رسانه را ببیند ؟ ( فکر کنم با ایزی بلاگ می شود ) + ...ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام مورد اول رو میتونید با استفاده از خود هسته جوملا طبق آموزشی که قبلا" در تاپیک زیر قرار دادم انجام بدید http://forum.joomina.ir/topic/16513-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85/ اما مورد دوم رو فقط دو تا راه میشه پیشنهاد کرد که یکی اینکه از طریق FTP دسترسی بدید که فایل آپلود کنند و راه حل دوم ایجاد یک آپلودسنتر میباشد مثل اسکریپت کلیجا و ... موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : fcmatoo و navabgroup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 مشکل من در مدیریت رسانه ها است می خواهم کسی مدیریت رسانه ها را نبیند در ایزی بلاگ هر شخص مدیریت رسانه اختصاصی دارد اما من می خواهم از ایزی بلاگ استفاده نکنم چطور می شود مدیریت رسانه ها را برداشت و کاری کرد هر فرد فقط برای خودش مدیریت رسانه داشته باشد ، یعنی مدیریت رسانه کس دیگری را نبیند ------------------------------------- برای مدیریت رسانه ها چیکار کنم این مشکلم حل بشه همه چیز درست می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 برای مدیریت رسانه ها چیکار کنم این مشکلم حل بشه همه چیز درست می شود دوست عزيز در پست شماره 2 پاسخ شما داده شده است 3 واکنش ها : navabgroup، مصطفی صفرعلی و fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 اما مورد دوم رو فقط دو تا راه میشه پیشنهاد کرد که یکی اینکه از طریق FTP دسترسی بدید که فایل آپلود کنند و راه حل دوم ایجاد یک آپلودسنتر میباشد مثل اسکریپت کلیجا و ... منظور شما این است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 92 سرانجام با خود جوملا دارم این کار را انجام می دهم فقط می خواهم مطالب اعضا بعد از ذخیره نیاز به تایید مدیر نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام در قسمت تنظیمات کلی در تب سطوح دسترسی ، برای گروه موردنظرتون گزینه تغییر وضعیت را روی مجاز قرار دهید و ذخیره کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 92 وقتی نویسنده مطالب را ارسال می کند به صفحه اصلی برمی گردد نمی خواهم اینطوری بشود چیکار کنم --------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی نظری ندارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما یعنی کاربر به صفحه اصلی ارجاع داده می شود؟ می خواهید اینگونه نباشد؟ 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 92 بله کاربر وقتی ذخیره را می زند به صفحه اصلی ارجاع داده می شود می خواهم اینطوری نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabezendegi 3 ارسال شده در آبان 92 تو خود جوملا قسمت user maneger یا مدیریت کاربران میزان دسترسی هر کاربر رو میشه تعیین کرد. 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 92 دسترسی را پیدا کردم ، اما می خواهم به صفحه اول بر نگردد---------------------------------------------------------------------------------------------من طبق آموزش جلو رفتم اما هر کاری می کنم نمی تونم دسترسی خاص به کاربر بدهممثلا کاربر الف فقط یک مجموعه خاص را ببیندکاربر ب مجموعه دیگریو هیچ کدام از کاربرا ن به مجموعه های همدیگر دسترسی نداشته باشند---------------------------------------------------------------------------------------------من طبق آموزش جلو رفتم اما هر کاری می کنم نمی تونم دسترسی خاص به کاربر بدهممثلا کاربر الف فقط یک مجموعه خاص را ببیندکاربر ب مجموعه دیگریو هیچ کدام از کاربرا ن به مجموعه های همدیگر دسترسی نداشته باشنددوستان ممنون می شوم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 92 من طبق آموزش جلو رفتم اما هر کاری می کنم نمی تونم دسترسی خاص به کاربر بدهم مثلا کاربر الف فقط یک مجموعه خاص را ببیند کاربر ب مجموعه دیگری و هیچ کدام از کاربرا ن به مجموعه های همدیگر دسترسی نداشته باشند دوستان ممنون می شوم کمک کنید دوست عزيز شما بعد از گروه بندي مديران بايد به مديريت مجموعه ها بريد و سطح دسترسي هر مجموعه را براي آنها محدود كنيد مثلا اگر 10 مجموعه داريد و قرار كاربر الف به مجموعه 4 دسترسي داشته باشه بايد دسترسي 9 مجموعه ديگر را براي كاربر الف محدود كنيد براي اينكار تنظيمات دسترسي مجموعه بايد ويرايش شود 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 من 12 تا کاربر دارم و 12 تا مجموعه هر کاربر مجموعه خودش یعنی من برم تو مجموعه 1 و 11 تا مجموعه دیگر را برای کاربر 1 غیر فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 من هم رفتم مجموعه 1 و 11 تا مجموعه دیگر را برای کاربر 1 غیر فعال کردم یعنی رفتم تو گروه کاربری های دیگر و همه را روی غیر فعال گذاشتم ولی باز هم می توانند ببیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 من هم رفتم مجموعه 1 و 11 تا مجموعه دیگر را برای کاربر 1 غیر فعال کردم یعنی رفتم تو گروه کاربری های دیگر و همه را روی غیر فعال گذاشتم ولی باز هم می توانند ببیند ببينيد دوست عزيز تمام مديران شما به تمام مجموعه ها در حالت عادي دسترسي دارند درست! حالا شما 12 تا مجموعه داريد كاربر 1 بايد به مجموعه يك دسترسي داشته باشه شما از مجموعه 2 تا 12 را بايد سطح دسترسي آن را براي اين كاربر غير مجاز كنيد تمام خيلي سخت نيست. در ضمن بعد از اين كار كاربر يك مجموعه ها را مي بيند ولي هيچگونه تغييرنمي تواند اعمال كند. 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 خوب من هم همین کار را کردم ! اما نشد می توانید کمک کنید اگر دسترسی بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 خوب من هم همین کار را کردم ! اما نشد می توانید کمک کنید اگر دسترسی بدهم در پيغام خصوصي ارسال كنيد فردا چك مي كنم 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 نمی تونم پیغام بفرستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 فرستادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 سلام دوست عزيز شما طبق آموزش پيش نرفتيد در قسمت سطوح دسترسي بايد براي هركاربر يك دسترسي ايجاد كنيد و آن را به كاربر انتساب دهيد مثال : شما كاربري با نام صمدي ايجاد كرديده ايد در تب سطوح دسترسي نيز بايد سطح دسترسي با همين نام ايجاد و آن را به كاربر نسبت دهيد 1. گزينه جديد 2.عنوان سطح :صمدي 3.انتخاب همين كاربر از گروه كاربري 4. ذخيره بعد از اين كار شما بايد به تمام مجموعه ها غير از مجموعه اي كه كاربر قرار به آن دسترسي داشته باشه بريد و سطوح دسترسي ساير كاربران را محدود كنيد 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 من براي يك كاربر اين موارد را اعمال كردم مي توانيد تست كنيد مي بينيد كه كاربر فوق فقط به مجموعه خودش دسترسي داره بر همين اساس عمل كنيد 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 کدام کاربر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آذر 92 کدام کاربر كاربر صمدي دوست عزيز جزئيات به ايميل ارسال شده است موفق باشد. 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آذر 92 چیکار کردید که درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر