proma 2 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام من قالب فروشگاهی رو خریدم این دموش هست توی دمو وقتی کالایی رو به سبد اضافه میکنی یه صفحه کوچیک باز میشه می نویسه فلان چیز به سبد اضافه شد ولی من الان روی سایتم این امکان رو داشتم به تازگس از کار افتاده یعنی یه بار باید رفرش کنی تا سبد خرید بهت نشون بده که چی داری. کسی می تونه کمک کنه؟ ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 آنتی ویروس من سایت شما رو ویروسی میدونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 عزیزم این سایت که به شما دادم دمو قالب هست سایت من نیست. در ضمن آنتی ویرست نود32 هست که میگه ویروسه ولی ویروس نیست. این لینک رو دادم که مشکل من رو حل کنید. مسی کمکی به ذهنش نمیرسه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 عزيز لينك دمو كجاست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما به دلیل مغایر بودن با قوانین لینک حذف شد.( تبلیغ به حساب می آید ) در صورت امکان لینک سایت خودتان را قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 بفرمایید اینم سایت خودم هم سرعتش پایین اومده هم اینکه جاواش از کار افتاده نمیدونم چرا www.fadashop.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma 2 ارسال شده در مهر 92 دوستان کمکی کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر