aminweb 26 ارسال شده در بهمن 89 با سلام.من میخاستم منوی سمت راسته قالبم را آبشاری(باز شونده زیر مجموعه ها)کنم.اگه میدونین کمک کنین.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام میتونید توست کد نویسی( css) اینکار رو انجام بدین .... اگه کد نویسی بلد نیستید بهتره از ایکستنشن استفاده کنید ... قبلا تو فروم بحث شده سرچ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza007 9 ارسال شده در بهمن 89 سلام بهتر بود توی انجمن یه جستجو میکردی این کار به قالب شما بستگی داره من ماژولهای زیادی استفاده کردم اما توی یک سری قالبها درست کار میکرد بعد از اینکه ماژول رو نصب کردی باید یه کم ویرایش دستی انجام بدی یک ماژول به نام superfishmenu هست که آقای تهرانی فارسی کرده لینم لینک دانلودش http://dl.joomina.ir/file.php?file=6056ffd1e0e3545e578acc359effbc03 در ضمن مواظب باش اخطار نگیری چون این موضوع داخل انجمن بود قبلش جستجو کن بعد مطرح کن این ماژول یه فیلد داره که منو رو در جهار موقعیت قرا میده VERTICAL عمودی Horizontal افقی NAV-BAR معمولی Accordion کشویی:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر