navabgroup 1 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام ببخشید تو انجمن هر چی سرچ کردم مشکلم حل نشد من از کامپونت کی 2 برای جوملا 2.5 استفاده می کنم عنوان پست ها لینک نداره از استادان فن می خواستم راهنمایی بفرمایید چه چوری میشه عنوان پست ها رو تو خود صفحه پست لینک دار کرد؟ باتشکر ویرایش شده مهر 92 توسط navabgroup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما باید در قسمت parametr ها (پارامترها) تغیری داده شده باشد. برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navabgroup 1 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما باید در قسمت parametr ها (پارامترها) تغیری داده شده باشد. برسی کنید سلام بررسی تمام پارامتر های کی 2 و تنظیمات داخل مجموعه ها انجام شد متاسفانه پیدا نکردم ------------------------------- لطفا یکی از اساتید پاسخ دهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! تا جایی که اطلاع دارم در K2 چنین قابلیتی وجود نداره فقط میتونید در لیست مجموعه مطالب تعیین کنید که عناوین مطالب لینک دار باشند یا خیر اما در حالت مطلب کامل همچین موردی وجود نداره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر