index2.mailbox 3 ارسال شده در مهر 92 سلام، امروز مطلبی توی کلاس آنلاین php مطرح شد و گفته شد قالب های تجاری رو که ما رایگان دانلود میکنیم گاها در کد های php برای بک لینک گرفتن (اگه اشتباه نکنم) دستکاری میشه و از اونجایی که خارج از بحث کلاس بود جواب آقای تهرانی سر بسته بود به این موضوع میشه در اینجا به موضوع بپردازیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اصولا" قالبها و افزونه های تجاری که به طرق مختلف بصورت رایگان در دسترس قرار میگیرند همون موارد نال شده هستند حالا این موردی که شما فرمودید (بک لینک) میتونه فقط یکی از تغییرات در قالبها و یا افزونه ها باشه ممکنه موارد دیگری هم لحاظ شده باشه که میتونند مفید و یا مضر باشند مفید به لحاظ بومی سازی و مضر به لحاظ وارد کردن کدهای مخرب هنگام استفاده از این دست از قالبها و یا افزونه ها بهتر است جانب احتیاط را رعایت کنید . اگر با کدهای مخرب آشنایی ندارید و نیاز ضروری به این دست قالبها و یا افزونه ها دارید گرفتن بک آپ قبل از نصب این موارد ضروری میباشد ! اینکه قالبها و یا افزونه های تجاری دستکاری شده باشند یا نه بستگی به قصد و غرضهای منبع دانلودتون داره که میتونه هر نیتی باشه یکی به قصد تبلیغ و یا شایدم یکی به قصد تخریب !!! بهتر است برای تهیه قالبها و یا افزونه های تجاری به سایتهای معتبر همچون جومینــــــا سی ام اس و یا جومینــــــا مارکت مراجعه فرمایید البته در صورت تمایل به خرید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : index2.mailbox نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
index2.mailbox 3 ارسال شده در مهر 92 حال که نصب کردم پاکشون کنم یا دیگه کار از کار گذشته! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام ببینید من خدمتتون عرض کردم هیچ چیز مشخص نیست و منم منظورم این نبود که هر چی افزونه نال شده هست نصب کنید 100٪ دچار مشکل میشید بلکه منظورم این بود که احتمال وجود شل و یا کد مخرب هم میتونه وجود داشته باشه اما نه بطور حتمی و همه این موارد بستگی به اهداف فردی که این افزونه رو نال کرده داره حالا خوب و بدش رو نمیشه همون اول کار تشخیص داد مگر اینکه به کدهای مخرب آشنایی داشته باشید به هر حال اگر مشکلی ندارید که هیچ اما اگر مشکلی براتون ایجاد شده ، ابتدا یک بک آپ از سایتتون تهیه کنید سپس اقدام به حذفش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
index2.mailbox 3 ارسال شده در مهر 92 هاست رو با ClamAV اسکن کردم، آدرسم رو هم با سایت http://sitecheck.sucuri.net دیگه مطمئن هستم کد مخرب نداره راستی با اسکن اسکریپت توی ویندوز، نود32 شل رو پیدا میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر