hedieh1361 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) با سلام من قالب جوملا 1.5 را با استفاده از این آموزش به 2.5 تبدیل کردم ----------------- لینک حذف گردید ----------------- قالب نصب شد اما موقع بالا آمدن سایت پیغام زیر را میدهد Fatal error: Call to a member function getMessageQueue() on a non-object in C:\wamp\www\templates\teme\functions.php on line 11 که در فایل functions.php خط 11 دستور زیر آمده: $messages = $mainframe->getMessageQueue(); if (is_array($messages) && count($messages)) foreach ($messages as $msg) if (isset($msg['type']) && isset($msg['message])) return true; return false; ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام لینک زیر را ببینید http://www.artisteer.com/?post_id=119930&p=forum_post موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در مهر 92 با سلامممنون از راهنماییتون و عذرخواهی بابت لینک، این مطلب را نمیدانستم.اگر منظورتون جابه جا کردن کدهای زیر بود:$mainframe->getMessageQueue();With: JFactory::getApplication()->getMessageQueue();قبلا این کاررا انجام داده بودو منتها خطاهای بیشتری دریافت میکردم مانند:Notice: Undefined property: ContentViewCategory::$total in C:\wamp\www\templates\teme\html\com_content\category\blog.php on line 29که کد زیر است:<?php if ($i >= $this->total) : break; endif; ?>یاNotice: Undefined property: ContentViewCategory::$total in C:\wamp\www\templates\tema51\html\com_content\category\blog.php on line 44if (($numIntroArticles != $startIntroArticles) && ($i < $this->total)) : ?>که البته همه در فایل blog.php است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام وارد مسیر C:\wamp\www\templates\teme\html شوید و پوشه com_content را ابتدا یک کپی ازش تهیه کنید و سپس حذفش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام وارد مسیر C:\wamp\www\templates\teme\html شوید و پوشه com_content را ابتدا یک کپی ازش تهیه کنید و سپس حذفش کنید موفق و پیروز باشید یا حق با سلام ، منوی بالایی سایت به صورت عمودی نمایش داده میشود لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 برای قراردادن منو به حالت افقی چه باید کرد؟ در هر قسمت تم میگذارم منو را به صورت عمودی نشان میدهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) درود بر شما متوجه نمی شوم! مشکل قبلی حل شده؟ در ادامه مشکل قبلی مشکل جدیدی بوجود اومده؟ ویرایش شده آبان 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما متوجه نمی شوم! مشکل قبلی حل شده؟ در ادامه مشکل قبلی مشکل جدیدی بوجود اومده؟ با سلام بله مشکل قبلی حل شده ولی بعد از تبدیل نمیتوانم منویی را به صورت افقی بگذارم آیا باید تنظیم خاصی انجام دهم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام آدرس سایتتون رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق tarabord.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام منوی بالای سایتتون که الان بصورت افقی هستش و مشکلی نداره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام فکر کنم توضیحاتم کافی نبوده، در قالب جوملا 1.5 درست نمایش داده میشود ولی پس از تبدیل به 2.5 و در لوکال منویی را به صورت افقی نمایش نمیدهد --------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام با استفاده از firebug تغییر را در موارد زیر دیدم تم 1.5: <div class="art-Sheet-body"> <div class="art-nav"> <div class="l"></div> <div class="r"></div> <div class="art-nav-center"> <ul class="art-menu"><li class="item145"> تم 2.5: <div class="art-Sheet-body"> <ul class="menu"> <li class="item-103"> کد زیر در کدام فایل میباشد؟ در css نبود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام خب این کدهایی که الان گذاشتید ثابت کرد که دموی درست رو قرار ندادید برای همین هم من منوی جوملا 1.5 تون رو دیدم که گفتم مشکلی نداره به هر حال شما اگر کد css را ندارید مشکلی نیست ، کافیه انتهای یکی از فایلهای css قالبتون کدتون رو اضافه کنید . مثلا" بصورت زیر : ul.menu li { YOUR CSS CODES} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آبان 92 با سلام ببخشید من متوجه نشدم، فایل css را دارم، کدهایی که در بالا قرار دادم html view source 1.5 میتوانم ببینم ولی در 2.5 تغییر کرده ، این فایل html را چگونه میتوان تغییر داد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام ماژول منوتون رو ویرایش کنید و در فیلد کلاس منو ابتدا یک کاراکتر space (فاصله) وارد کنید و بعد از فاصله عبارت art-menu را وارد کنید بدین ترتیب کلاس موردنظر بعنوان کلاس دوم ماژولتون معرفی میشه و فکر کنم مشکل حل بشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hedieh1361 0 ارسال شده در آذر 92 با سلام ممنون از راهنماییتون، منو به صورت افقی در آمد اما نوار بالا کلا حذف گردید و آیتمهای منو روی هدر به نمایش در آمد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام آدرس مربوط به سایت جوملا 2.5 تون رو قرار بدید تا بهتر بشه کمک کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر