rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوستان من وقتی کامپیونت جی کامنت جومینا رو نصبش میکنم و پلاگین ها ش رو فعال میکنم سایت رو که رفرش میکنم یه ارور میاد به اسم خطا در بارگزاری افزونه جی کامنت وقتی پلاگین مربوط به نمایش ارسال نظر در متن رو غیر فعال میکنم درست میشه میشه بگید مشکل از کجا هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما کل پکیج را از کجا دانلود کردید؟ یکبار هم افزونه و پلاگین هایش را از سایت سازنده افزونه دانلود کنید و مجدد نصب و تست کنید هنوز همون مشکل هست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 از همین جومینا دانلود کردم از سایت اصلی که دانلود کردم بدون مشکل هست کامپیونتی که مخصوص نشون دادن تعداد نظرات در صفحه اصلی هست مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) درود بر شما در بخش تنظیمات کامپوننت تمامی مجموعه ها انتخاب شده اند؟ ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری 1 واکنش ها : rezaaaaa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 بله محمد جان من الان نسخه لاتینش رو که نصب کردم درست شده یعنی نسخه اصلی رو از سایت اصلیش گرفتم و الان نصب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما یعنی فقط کامپوننت را عوض کردید یا پلاگین هم از سایت سازنده نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 92 نه فقط پلاگین رو عوض کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر