vapa_71 42 ارسال شده در دی 92 سلام من توی سایت ماژول های جوم شاپینگ رو دانلود کردم اما انگلیسی هستند کسی ماژول ها رو به صورت فارسی داره ؟ سبد خرید آخرین محصولات محصولات ویژه محصولات محبوب نظرات ----------------------------------------------------------------------------------------------- سلام دوستان ماژول های جومشاپینگ رو از کجا با گیر آورد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در دی 92 یعنی واقعا کسی نمیتونه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما دوست عزیز اسپم ارسال نکنید لطفن! اگر کسی افزونه ها را داشت یا می خواست کمک کنه حتمن تا به حال جواب میداد شما در تالار و گوگل سرچ کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در دی 92 سلام مرسی از جواب آتیشیتون بله جستجو کردم و فقط یک سری ماژول وجود داره که اونا هم توی نمایش محصولات مشکل دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر