ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 سلام من از دیروز هر مطلبی در سایت قرار میدم ، :64 (28): در قسمت جدید ترین ها قرار نمیگیره مشکل از کجا میتونه باشه؟ :x (8): :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام هنگام ارسال مطلب بخش و مجموعه رو هم تعیین می کنید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 آره انتخاب میکنم اما در جدید ترین ها قرار نمیگیره! :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز 1- تنظیمات ماژول جدیدترینها که استفاده میکنید رو چک کنید 2- این ماژول رو حذف و دوباره نصب کنید 3- از افزونه دیگری برای این کار استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام این مشکل در تمامی بخش ها و مجموعه ها صدق می کنه یا بخش و مجموعه خاصی!؟ این کار رو هم انجام بدید بد نیست: در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 در تمامی بخش ها و مجموعه ها همینطوره و اینکه وقتی پاکسازی یا چک کلی رو میزنم چنتا ارور میده مثل : Delete failed: 'd691e3f82a3c946bbd49e912efadc9e6.php' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 89 سلام کش رو دستی پاک نکردید؟ (از روی هاست؟) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 اره به صورت دستی پاک کرده بودم با این حال الان دوباره زدم ، نوشت با موفقیت انجام شد ! بعد از چک کلی ، جدیدترین هام درست شد. ممنون از دوستان :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام خوشحالم مشکلتون حل شده وقتی پاکسازی یا چک کلی رو میزنم چنتا ارور میده مثل : Delete failed: 'd691e3f82a3c946bbd49e912efadc9e6.php' گویا هاستتون پر شده و فضای کافی ندارید! پیشنهاد می کنم فضاتون رو ارتقاء بدید و یا موارد اضافی رو از هاست حذف کنید... در کنترل پنل cpanel می تونید از قسمت Disk Space Usage حجم های مصرفی رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر