nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 با سلام. ميشه يك نفر تنظيمات مربوط به روش حمل فروشگاه ساز جومينا رو توضيح بده؟ هركاري ميكنم توي انتخاب شيوه حمل ميگه از حمل كالاي شما معذوريم در نتيجه نميشه خريد انجام داد! هيچ كس با روش حمل مشكل نداره؟ نميشه روش حمل رو كلا حذف كرد از فرآيند خريد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 92 سلام یک روش حمل جدید بسازید نامش را انگلیسی بنویسید در پایین صفحه دسترسی را برای همه نوع کاربر قرار دهید صفحه را ذخیره کنید حال در تب آخر تنظیمات لازم را انجام داده و برای تمامی شهر ها این روش را انتخاب نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 سلام یک روش حمل جدید بسازید نامش را انگلیسی بنویسید در پایین صفحه دسترسی را برای همه نوع کاربر قرار دهید صفحه را ذخیره کنید حال در تب آخر تنظیمات لازم را انجام داده و برای تمامی شهر ها این روش را انتخاب نمایید موفق باشید اين كار رو انجام دادم بازم توي انتخاب شيوه حمل ميگه از حمل كالاي شما معذوريم! ---------------------------------------------------------------------------------------------- يعني هيچ كسي از فروشگاه ساز جومينا استفاده نمي كنه؟ خوب روش حمل رو من هركاري مي كنم بازم ميگه از حمل كالا معذوريم. كسي نيست تنيمات سايت خودش رو بگه منم انجام بدم!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 هيچ كس با روش حمل مشكل نداره؟ نميشه روش حمل رو كلا حذف كرد از فرآيند خريد؟ سلام خب بروکامپننت ها-فروشگاه -پیکربندی-عملکرد فروشگاه-تیک حمل ونقل رابردارتادرفرایندخرید نیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در آبان 92 سلام خب بروکامپننت ها-فروشگاه -پیکربندی-عملکرد فروشگاه-تیک حمل ونقل رابردارتادرفرایندخرید نیاد من كه تا حالا همچين گزينه اي توي اين كامپوننت نديدم. فقط يه گزينه داره كه اگر فعال باشه و فقط يك روش حمل و نقل باشه خودش همونو اتوماتيك انتخاب مي كنه. مشكل من اينه كه كلا هرچي روش حمل و نقل با هر تنظيم و پلاگيني ايجاد مي كنم، باز ميگه از حمل كالا معذوريم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر