vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان داخل ماژول سبد خرید قیمت ها رو نشون نمیده اما وقتی داخل خود صفحه سبد خرید میشم قیمت ها رو نشون میده اینم تنظیمات فروشگاه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان داخل ماژول سبد خرید قیمت ها رو نشون نمیده اما وقتی داخل خود صفحه سبد خرید میشم قیمت ها رو نشون میده اینم تنظیمات فروشگاه vm.jpg حدسي كه من ميتونم بزنم اينه كه قيمت رو واسه بخش انگليسي محصول تعريف مي كني و سايتت فارسي هست. وارد مشخصات هر محصول كه ميشي همون بالا زبان رو انتخاب كن اگه نمي كني. اگر هم اين نيست يه بك آپ بگير و فروشگاه رو ريست كن... 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) همش این ارور رو هم میده توجه, مسیر ایمن خالی است, به دلایل امنیتی بسیار مهم است که شما پوشه را در مسیری ایجاد نمایید که با آدرس URL قابل دستیابی نباشد, مسیر پیشنهادی ما /home/cp17435/vmfiles میباشد ویرایش شده مهر 92 توسط جاوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 همش این ارور رو هم میده توجه, مسیر ایمن خالی است, به دلایل امنیتی بسیار مهم است که شما پوشه را در مسیری ایجاد نمایید که با آدرس URL قابل دستیابی نباشد, مسیر پیشنهادی ما /home/cp17435/vmfiles میباشد اين چيز خاصي نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 دوست گلم من توی ثبت محصول که میرم گزینه زبان نداره ! چکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) دوست گلم من توی ثبت محصول که میرم گزینه زبان نداره ! چکار باید بکنم persian رو ميبيني؟ اونجا رو نداري؟ الان محصولاتت توي سايت نشون داده ميشه؟ ویرایش شده مهر 92 توسط Ali A نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 عکسی که بالا رو گذاشتم رو ببین نوشته پرشین و عکس پرچم ایران جز اون چیز دیگه ای ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 عکسی که بالا رو گذاشتم رو ببین نوشته پرشین و عکس پرچم ایران جز اون چیز دیگه ای ندارم خوب فروشگاهت فقط فارسيه، اوكي. الان نمايش محصولاتت توي سايت هيچ مشكلي ندارند فقط قيمت شون رو نمايش نميده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 مشکل اینه که قیمت رو توی سبد خرید نمیزنهو توی قسمت مدیریت محصولات هم قیمت نداره توی عکس ببین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 ماژول سبد خريد رو بيار از قسمت ماژول ها، توي تنظيماتش نمايش قيمت داره ببين فعال هست يا نه...جز اين ديگه نميدونم!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 آره اونو هم چک کردم روی yes هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 واقعا نميدونم! مشكل من روش حمل هست توي اين كامپوننت. الان شما با روش حمل محصول اين كامپوننت مشكلي نداري؟ ميتوني يه سفارش كامل انجام بدي؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 واقعا نميدونم! مشكل من روش حمل هست توي اين كامپوننت. الان شما با روش حمل محصول اين كامپوننت مشكلي نداري؟ ميتوني يه سفارش كامل انجام بدي؟ من الان فقط مشکل قیمت دارم سفارش هم که ثبت میشه قیمت رو 0 میزنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 تنظيمات روش حمل رو به من ميگي؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آبان 92 دوستان این مشکل قیمت ها رو کسی نمیتونه حل کنه ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- مشکل من هنوز پا بر جاست --------------------------------------------------------------------------------------------- آقا کسی نسخه بدون مشکل فروشگاه سازو نداره ؟ هم جدول ها مشکل دارن با فارسی هم قیمتها مشکل دارن --------------------------------------------------------------------------------------------- آقا کسی نمیتونه مشکل قیمت فروشگاه ساز رو حل کنه ؟ --------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟ مشکل من هنوز حل نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر