ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 89 سلام خدمت آقای تهرانی من هر روز معمولا یه بار با گوشی و با نرم افزار اپرا مینی وارد سایت جومینا میشم ، از چند روزه هر وقت میرم این ارور میده: fatal error : class 'mysqli'not found in home/joomina/public_html/administrator/components/com_mobilejoomla/terawurfl/databaseconnectors/terawurfldatabase_mysqls. on line 416 که من از روی گوشی تایپ کردم مشکل از گوشی منه یا از سایت؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اسفند 89 [align=CENTER]سلام دوستان اول اینکه مشکل قبلی هنوز برطرف نشده من هر روز با گوشی وصل میشم به جومینا همون ارور میده دوم اینکه الان چند روزه سایت جومینا در قسمت اخرین ارسال های انجمن مشکل داره خواستم بگم اگه ندیدید ، ببینید و مشکلش رو رفع کنید اینم عکسش: :thankyou::heart::thankyou:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 درود ضمن تشکر از شما من با گوشی تست کردم مشکلی نداشت اما چون یک افزونه نمایش سایت در تفن همراه روی سایت نصبه فکر کنم این افزونه با گوشی شما مشکل داره اما من با آیفون و imate و bluebrry چک کردم در مورد مشکل دوم ضمن تشکر از توجه شما مشکل را برطرف کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 سلام چرا اینجا نمیشه پست جدیی زد؟ مجبورم اینجا بنویسم: چند روزه وقتی هر چی میخوام دانلود کنم از جومینا ارور میده با 3نرم افزار ها چک کرم همه این ارور رو میدن: Remote server or file not found مشکل از کجا میتونه باشه؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز با وی پی ان هم تست کنید فکر کنم دوباره مخابرات دست به تغییرات زده من که یاهو رو هم نمیتونم بدون وی پی ان باز کنم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 اره واس من یاهو هم باز نمیشه اما جومینا بعید بود اینطور بشه.... فکر کردم مشکل از سایته یا با آی پی من مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 نه مشکل مخابرات هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 منم اطمینان پیدا کردم که مشکل سراسریه و از مخابرات. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 سوال اولم اینه که چرا نمیشه در قسمت پیشنهادات و انتقادات پست جدیدی بزنم؟! دوم اینکه نمیخواید این اطلاعیه جومینا رو تغییر بدهید یا کمی اصلاح کنید به عکس زیر توجه کنید: آخه ثبت نام با تاریخ جدیدی اعلام شده اما هنوز در اطلاعیه تاریخ قبلی درج شده:afro: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام سوال اولم اینه که چرا نمیشه در قسمت پیشنهادات و انتقادات پست جدیدی بزنم؟! شما خودتون تو همین تایپیک(موضوع) 5 تا پست دادین ! میشه ژست داد:shy: اگه منظورتون تایپیک هیت که اونم میشه ! برای مثال همین تایپیکی که خودتون تو همین بخش زدید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در فروردین 90 درود ضمن تشکر از شما من با گوشی تست کردم مشکلی نداشت اما چون یک افزونه نمایش سایت در تفن همراه روی سایت نصبه فکر کنم این افزونه با گوشی شما مشکل داره اما من با آیفون و imate و bluebrry چک کردم در مورد مشکل دوم ضمن تشکر از توجه شما مشکل را برطرف کردم جناب تهرانی با نوکیا هم باز نمی شه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در فروردین 90 با سلام شما خودتون تو همین تایپیک(موضوع) 5 تا پست دادین ! میشه پست داد:shy: اگه منظورتون تایپیک هست که اونم میشه ! برای مثال همین تایپیکی که خودتون تو همین بخش زدید . موفق باشید یا حق منظورم همون موضوع جدید در قسمت انتقادات و پیشنهادات هست من این موضوع رو بهمن 89 ایجاد کردم ولی الان یه موضوع جدید نمیتونم ایجاد کنم! مینویسه شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد... ... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام شما خودتون تو همین تایپیک(موضوع) 5 تا پست دادین ! میشه پست داد:shy: اگه منظورتون تایپیک هست که اونم میشه ! برای مثال همین تایپیکی که خودتون تو همین بخش زدید . موفق باشید یا حق منظورم همون موضوع جدید در قسمت انتقادات و پیشنهادات هست من این موضوع رو بهمن 89 ایجاد کردم ولی الان یه موضوع جدید نمیتونم ایجاد کنم! مینویسه شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . این خطا ممکن است به خاطر یکی از دلایل زیر باشد... ... :thankyou: با سلام برسی و برطرف شد / دوباره تست کنید . موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام ورود اعضا به جومینا کلا بسته شده یا مشکلی پیش اومده ظاهرا که دیگه نمی شه رفت تو سایت تعداد اعضا رو هم نوشته 3 نفر عضویت می خواد برداشته بشه؟! چی شده؟! :1: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 فعلا تا چند روز بسته است و دوباره باز خواهد شد! بعد از تغييرات باز خواهد شد البته افزونه جديدي براي اعضا قرار داده نشده است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام بر دوستای خوب جومینایی آقا از دست ما جز ایراد گرفتن کاری بر نمیاد خواستم بگم لینک قالب دانشگاهی کامبیز در سایت جومینا مشکل داره میزنم مینویسه : 404 - خطا: 404 - مطلب #275 پیدا نشد هر چند خودم نیازی بهش ندارم واس این گفتم شاید یکی بخواد و نتونه دانلود کنه اینم لینکش :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز این قالب همان زمان از سایت برداشته شد و دیگر در سایت وجود ندارد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز این قالب همان زمان از سایت برداشته شد و دیگر در سایت وجود ندارد با تشکر خوب منم واسه همین گفتم وقتی لینکی وحود نداره چرا در قسمت قالب های دست ساز چنین قالبی لینک داده میشه به لینکی که وجود نداره ؟!؟! :afro: اگه سایت خودم بود زیاد مشکلی نداشت بابا واس جومینا افت داره یه آدرسی به ارور 404 ختم بشه :heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام ممنون دوست عزیز این مشکل رو به مدیر سایت / امیر رضا تهرانی/ پ.م خصوصی کنید . ممنون از اینکه لطف کردین و گزارش دادین. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر