topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان خوبيد؟ عارضم خدمتتون كه سايت جديدي دارم طراحي ميكنم(من همش در حال طراحي سايت جديدم با ساب دومين تا تجربم در جوملا بيشتر و بيشتر و بيشترتر بشه پس ممنون ميشم منو تو مشكلاتم راهنمايي كنيد) خب اولا بخش پايين كه مشخصه فريمورك رو نوشته رو چطور پاكش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟ دوما امروز متوجه شدم يه اسكرول افقي خورده تو سايت تا تهش كه بري همش سفيد و بعدش آدرس سايتي كه قالب رو دانلود كردم ازش اونجاست چطور برطرفش كنم؟؟؟ و در آخر اون بالاي سايت آيكن هاي گوگل پلاس و يوتيب و اين چيزا رو ميبينين چطور ويرايششون بدم آخه با كلاس نوشته شدن و نميدونم فايل css اونا كجاست تنكيو ميشم اگه همه سوالامو جواب بدين پس تنكيو آدرس سايت : http://topp.tm98.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! اولا بخش پايين كه مشخصه فريمورك رو نوشته رو چطور پاكش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟ متاسفانه این مورد جوری کدنویسی شده که امکان تغییرات با css ممکن نیست البته میشه مخفیش کرد ولی کل فوتر از بین میره . بهتره در فایلهای قالبتون جستجو کنید و حذفش کنید دوما امروز متوجه شدم يه اسكرول افقي خورده تو سايت تا تهش كه بري همش سفيد و بعدش آدرس سايتي كه قالب رو دانلود كردم ازش اونجاست چطور برطرفش كنم؟؟؟ برای این مورد کافیه در انتهای مسیر templates/yoo_cloud/css/rtl.css کد زیر را وارد کنید div#page-bg2 div[style] { left: 0 !important; font-size: 0;} و در آخر اون بالاي سايت آيكن هاي گوگل پلاس و يوتيب و اين چيزا رو ميبينين چطور ويرايششون بدم آخه با كلاس نوشته شدن و نميدونم فايل css اونا كجاست میتونید تصویر زیر را ویرایش کنید templates/yoo_cloud/images/tools/icons_social.png تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 متاسفانه این مورد جوری کدنویسی شده که امکان تغییرات با css ممکن نیست البته میشه مخفیش کرد ولی کل فوتر از بین میره . بهتره در فایلهای قالبتون جستجو کنید و حذفش کنید میشه بگید دقیقا کدوم فایل باید دنبالش بگردم؟؟؟ آخه فوتر رو پاک کردم ولی تغییر نکردش تنکیو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 توي فايل templates\yoo_cloud\warp\warp.php خط 19 ميتوني حذف كني كپي رايت رو... قابلتم نداشت 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر