davoodifarzad 0 ارسال شده در مهر 92 سلام. من میخام که یک فرم رو داخل یکی از مطالبم بیارم.گشتم، یه افزونه رایگان برای اینکار هست که مربوط به جوملا 1.5 هستش و وقتی نصب میکنم کلاً صفحه اصلی سایت میپره! افزونه جدیدش برای جوملا 2.5 هست در این آدرس http://www.rsjoomla.com/support/documentation/view-article/146-content-plugin-plgcontent-display-the-form-in-an-article.html ولی رایگان پیدا نکردم (plg_content) کسی میتونه در مورد انجام این کار کمک کنه لطفا؟؟؟ ضمنا من RSFormPro برای ساخت فرم نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 ميتوني پلاگين modulesanywhere رو نصب كني. با اين پلاگين ميتوني ماژول ها در متن استفاده كني موفق باشي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما پلاگین درج منو در مطلب را جستجو کن در بخش پلاگین ها منتشر شده سپس از فرم تان که با یک منو نمایشش می دهید با استفاده از این پلاگین در مطلب نمایشش بدید ساده ترین راه به نظرم اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر