pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام تورو خدا کمکم کنید. رو سایتم یه مطلب ارسال کرده بود بعد اومدم اونو ویرایش کردم ولی هیچ تغییر تو سایت ندیدم فکر کردم شاید بخاطر Cache رفتم از روی سرور پوشه cache رو پاک کردم الان دیگه سایتم باز نمیشه البته رفتم و پلاگینش رو هم غیر فعال کردم ولی باز هم باز نمیشه چه غلتی کردم تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 لطفا لینک بدین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 لطفا لینک بدین... www.corovarice.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز یک پک کامل جوملا رو روی فایل های موجود در دایرکتوری فعلی جوملا آنزیپ کنید و دایرکتوری اینیستال رو حذف کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pmyasaie 0 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز یک پک کامل جوملا رو روی فایل های موجود در دایرکتوری فعلی جوملا آنزیپ کنید و دایرکتوری اینیستال رو حذف کنید یا حق لازم نشد همه فایلها رو منتقل کنم فقط پوشه cache که 80 کیلوبایت بود رو انتقال دادم به سرور درست شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر