MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام من دنبال یه قالب میگردم تقریبا مثل قالب سایت خودتونwww.joomina.ir که مثل قالب خودتون یه قسمت کوچیک برای هدر داشته باشه یه قسمت برای نمایش اسلاد و روبروی اسلاد برای متن ثابت اگه سراغ دارید و فارسی هست راهنماییم کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما در بخش قالب های فارسی سایت جومینا دنبال قالب شبیه این قالب بگردید. البته بعید می دونم زیاد شبیه این قالب پیدا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 عزیزم من تمام قالب هاتون رو زیر و رو کردم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید از سایت شما بیشتر از اینا توقع داشتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه قالبی با این مشخصات نمیشناسید یه اسلاد شو با اون مشخصات معرفی کنید ... ------------------------------------ اگه میشه یه سر به این سایت بزنید http://mazyar90.ir/index.php من میخوام سایتمو شبیه به این سایت بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) درود بر شما به نظر نمیاد با جوملا باشه شما هر قالبی بگیرید باید به html و css اشنا باشید که کار تون رو پیش ببرید و شبیه این قالب درست کنید.باید براتون طراحی بشه. ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 اگه میشه یه سر به این سایت بزنید http://mazyar90.ir/index.php من میخوام سایتمو شبیه به این سایت بسازم اين سايت با ديتالايف هست. كدوم امكان اين سايت توجه شما رو جلب كرده دقيقا؟ قالب هاي خيلي زيباتر و كاربردي تر مي تونيد پيدا كنيد. اول خواسته هاتون از سايت رو مشخص كنيد 1 واکنش ها : MILAD72 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MILAD72 0 ارسال شده در مهر 92 اين سايت با ديتالايف هست. كدوم امكان اين سايت توجه شما رو جلب كرده دقيقا؟ قالب هاي خيلي زيباتر و كاربردي تر مي تونيد پيدا كنيد. اول خواسته هاتون از سايت رو مشخص كنيد نه داداش دارم این سایت رو برای یه وکیل میسازم که لونم گیر داده به اون قالب در هر صورت دستت درد نکنه!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر