kabook 10 ارسال شده در بهمن 89 سلام من نیاز یه یک افزون دارم که قابلیت های زیر رو داشته باشه بتونم تور محصولی توش تعریف کنم که این شرایط رو داره محصول یک تور مسافرتیه البته قصد اصلیم از بکار گیری این افزونه اینه که بتونم همکار در فروش داشته باشم به این صورت که بین دفاتر مختلف گردشگری یوزر "ادمین" تعریف کنم که هر دفتر بتونه با بازدید تورهای برای مشتریان خودش ثبت نام کنه مثلا من 20 پنل مسافرتی در چند هفته آینده در سیستم وارد میکنم و هر دفتر از هر کدام از پنل ها که مشتری بهش خورد ثبت نام میکنه تا جایی که ظرفیت تکمیل بشه باید شرایط زیر را داشته باشه تعداد باقیمانده ظرفیت در صد متفاوت کمسیون برای یوزرهای مختلف پرداخت وجه ان لاین یا قابلیت پرداخت از اعتبار ! امکان رزرو مدت دار مثلا 24 ساعت آیا با تغییرات وبرچومارت میشه به خواسته های بالا رسید یا افزونه دیگری مناسب برای این کار هست ؟ تجاری یا رایگان فرق نمیکنه فقط امکان فارسی سازی داشته باشه اگه چنین چیزی وجود نداره و قرار باشه کسی زحمت نوشتنش رو بکشه چقدری هزینه داره ؟ این افزونه را پیدا کردم به نظرتون به درد کارم میخوره بشینم ترجمش کنم http://www.joomla.eazytour.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=2&view=view.download&catid=1&cid=8〈=en نزدیک به 2000 هزار خط ترجمه داره اساتید گرامی پیلیز راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر