proma66 0 ارسال شده در مهر 92 سلام من این ماژول رو از بخش زیر دانلود کردم http://www.joomina.ir/joomla-extension-bank-commerce/640-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-virtuemart-2-%D9%88%D9%8A%D8%B1%DA%86%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B2%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D9%84.html ولی وقتی میخوام نصب کنم جوملا ابن ارور رو میده. عدم امکان باز کردن آرشیو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام بسته را یکبار آنزیپ کنید و سپس دوباره زیپ و نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma66 0 ارسال شده در مهر 92 دوست عزیز می خوام آنزیپ کنم این ارور رو میده ! C:\Users\--------\Desktop\joomina_ir_zarinpal_vm2zarinpal.zip: The archive is either in unknown format or damaged نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام فایلتون رو repair کنید و یا دوباره دانلود کنید ببینید مشکل پا برحاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma66 0 ارسال شده در مهر 92 درست شد ولی وقتی نصب میکنم میرم تو پلاگین این ارور رو میده جوملا 500 - یک خطا رخ داده استاین فایل vmzarinpal.xml پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 عزیز این کامپونت یه رابط هست شما باید تنظیمات پرداخت رو از قسمت فروشگاهتون انجام بدید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma66 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) عزیزم باید پلاگین رو فعال بکنم یا نه؟ من پلاگین ملت رو نصب کردم مشکلی نداشت. این ارور میده ویرایش شده مهر 92 توسط proma66 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 اگه پلاگین نصب شده در بخش کامپونت ها نمایش داده میشه نیاز به فعال سازی نیست به مدیریت فروشگاه خودتون برید و تنظیمات پرداخت مربوط به درگاه را انجام دهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma66 0 ارسال شده در مهر 92 آقا نصب کردم حل شد. حالا تنظیمات پیکربندی رو که میزنم هیچی نمیاره>. اینم عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma66 0 ارسال شده در مهر 92 up...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! تو همون تصویری که قرار دادید میبایست ابتدا اطلاعات تب سمت چپی را تکمیل و ذخیره کنید تا پس از آن تب سمت راستی براتون فعال شود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
proma66 0 ارسال شده در مهر 92 اونو که می دونم تکمیل کردم اینم عکسش/ ولی با اینکه تکمیل کردن تب اصلی که تنظیمان زرینپال رو باید انجام بدم چیزی داخلش نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام عرض کردم خدمتتون باید ابتدا اطلاعات تب Payment Method Information رو تکمیل کنید سپس یکبار ذخیره کنید تا پس از ذخیره ، تنظیمات تب دوم فعال شود این نکته داخل سایت جومینــــــا در همون لینکی که در ابتدا قرار دادید هم ذکر شده است موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر