vahidabbasi 0 ارسال شده در مهر 92 سلام چند وقته که وقتی وارد وبمسترم میشم فایل ربوت سایتم را گوگل شناسایی نمیکینه دوماه پیش سایتم رو انتقال دادم به یه هاست قوی تر این هم وبمسترم ورودی گوگل سایتم خیلی پایین اومده ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما دسترسی این فایل روی چند می باشد؟ از تنظیمات کلی که روبوت های گوگل رو غیر قابل ایندکس نزدید , زدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما دسترسی این فایل روی چند می باشد؟ از تنظیمات کلی که روبوت های گوگل رو غیر قابل ایندکس نزدید , زدید؟ سلام سطح دسترسی فایل 644 است توو تنظیمات کلی گزینه ای پیدا نکردم که مربوت به روبوت های گوگل باشه که قابل ایندکس یا غیر قابل ایندکس باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام من کد گوگل راازوب مستر گرفتم درروت هاست اپلود کردم اما وبمسترکه میرم تایید نمیشه پشتیبان هاست هم میگه ازناحیه هاست مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما وقتی می خواهید یک سایت در وبمستر ایجاد کنید به شما یک فایل .html می دهد که در روت هاست تون آپلود کنید طوری که مستقیم با دومین اصلی قابل دسترس باشد. یعنی domain.com/googlFile.html دقیقن همین کار را انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام این مراحلی که انجام دادم:دانلود کدوریختم تویک فایلی Text Documentویندوزوداخل هاست واردpublic_htmlشدم درهمان جافایل رااپلود کردم گوگل نمی پذیره ---------------------------------------------------------------------------------------------- سلام من فایل رادرست ریختم اما مشکل حل نشده ببینی تصاویررا http://upload7.ir/images/63495352541674451671.jpg http://upload7.ir/images/89110345573460695816.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 92 درود بر شما دقت کنید که نام فایل است که گوگل متوجه می شود ایا این فایل درست قرار گرفته یا خیر شما فایل که اپلود کردید در اخر اسمش (1) نوشته شده. یک بار دیگه پوشه دانلود رایانه خود را خالی کنید مجدد فایل را دانلود کنید. همان فایل را بدون هیچ تغیری در هاست قرار بدید. مشکل حل خواهد شد 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 92 سلام تشکرمشکل همین بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر