امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 لینک دانلود : http://dl.joomina.ir/file.php?file=c51b4fb64881bddcca10c30ec86d95af رمز فایل فشرده : www.joomina.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 من نمی تونم این فایل رو دانلود کنم یعنی صفحه دانلود رو میاره و پیغام شما درحال دانلود هستید میده ولی فرقی نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 Please enable Java Script on your browser جاوا اسکریپت مرورگرتن را فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 فعاله هم روی اینترنت اکسپلورر و هم روی فایر فاکس ولی دانلود نمی کنهبالاخره تونستم دانلود کنم تو پیج هاستینگ به جای ی کلمه ب نوشته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 سلام میشه یکم توضیح بدید که اگر مشکلی هست رفعش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 هاستینگ فابل وب سایت جومینا به جای فایل، فابل نوشته شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 این باعث شده بود شما نتونید دانلود کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 بله مشكل از اون بود كه منم در اولين مرحله نتونستم دانلود كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 89 آخه یعنی چی این فقط یک متنه که در اسکریپت اشتباه تایپ شده آخه چه ربطی به دانلود داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahyar130 0 ارسال شده در اردیبهشت 89 این باعث شده بود شما نتونید دانلود کنید ؟ نه من دانلود کردم و گفتم که موفق شدم اما خواستم لاک غلط گیر باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر