MSH 30 ارسال شده در مهر 92 با سلام من ميخوام آيكون هاي مربوط به مطلب مثل تعداد بازديد نويسنده و غيره مشابه اين سايت باشه با جهت قرمز در عكس مشخص شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 با سلام من ميخوام آيكون هاي مربوط به مطلب مثل تعداد بازديد نويسنده و غيره مشابه اين سايت باشه با جهت قرمز در عكس مشخص شده است خوب بايد css و فايل زبان مربوط به اين قسمت رو توي قالب خودت تغيير بدي... كامپوننت كي2 همه اين مشخصات رو داره فك كنم فقط مي مونه تغيير ظاهري كه با css و زبان هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام ممکنه فقط css کافی نباشه در این حالت در مسیر های زیر میتونید بر حسب نیاز فایل های مورد رو تغییر دهید components\com_content و یا در مسیر قالب پیش فرض htm/com_content 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 سلام ممکنه فقط css کافی نباشه در این حالت در مسیر های زیر میتونید بر حسب نیاز فایل های مورد رو تغییر دهید components\com_content و یا در مسیر قالب پیش فرض htm/com_content لطفا قالب مشابه كه اينكار روي آن صورت گرفته معرفي كنيد. و يا بيشتر در اين مورد توضيح دهيد ----------------------------------------- چطور مي تونم آيتم ها را در يك راستا بصورت خطي نشان دهم هر چي كد هاي قالب را دستكاري كردم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما شما آدرس سایت تان را قرار بدید بنده یا دوستان تا جایی که به css مربوط میشه کمک تون می کنند اگر تا جایی بیشتر نشه کمک کرد باید همان طور که رامین جان فرمودند فایل view ویرایش بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما شما آدرس سایت تان را قرار بدید بنده یا دوستان تا جایی که به css مربوط میشه کمک تون می کنند اگر تا جایی بیشتر نشه کمک کرد باید همان طور که رامین جان فرمودند فایل view ویرایش بشه دوست عزيز متاسفانه قالب روي لوكاله به تصوير زير دقت كنيد ببينيد اين دوستمون در انجمن ديگر اين مشكل را با پيدا كردن كلاس هاي سي اس اس و اضافه كردن كد به قالب اصلي رفع كرده اند ولي بيشتر توضيح ندادن من كلاس را پيداكردم .article-info اما براي اين كلاس چطور بايد تعريف كنم كه عناصر آن در يك خط قرار بگيرند!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 هميشه سوالات پاسخي ساده دارند من اين مشكل را رفع كردم براي آن دسته از دوستان كه اين مشكل را دارند از كد زير استفاده كنند. dt, dd { line-height: 20px; } /* Line 2631 */ dd { margin-right: 100px; } /* Line 1786 */ .article-info dd { float: right; margin-right: 10px; white-space: nowrap; padding:5px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) كسي درباره اين افزونه اطلاعي دارد؟ لينك سايت مربوطه ****** می تونید توضیحات و یا اسم افزونه رو که در سایت مرجع دیدید اینجا قرار بدید یا در آپلود سنتر آپلود کرده و لینک دانلود را اینجا قرار بدید ****** ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری لینک به خارج تالار// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asdo 0 ارسال شده در دی 92 سلام به همه اساتید این پست رو بررسی کنید به مرادتون خواهید رسید انشالله http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=428&t=431885 الهم عجل لولیک الفرج نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
srafil 1 ارسال شده در مرداد 93 دوستان سلام خیلی وقته از مباحث دور شدم و الان دچار مشکلم آدرس سایت ذیلو ببینید http://samelal.com/fa/index.php/tourziarati/karbala-51476.html قسمت آیکونها را میخوام کنار هم چیده شن نه زیر هم مثل عکس های بالا لطفا کمک کنید با تشکر 1 واکنش ها : mazandweb نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر