رامین انگوتی 583 ارسال شده در دی 92 سلام گفتم که اولین راه اینه http://forum.joomina.ir/topic/22962-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84/page-2?p=109338#entry109338 اگر نشد نسخه ای از جوم شاپ رو که گفتم نصب کنید، اطلاعات وارد شده در جومشاپتون از بین نمیره (در هر صورت قبل از نصب بک آپ هم تهیه کنید) درنهایت اگر این هم نشد اطلاعات هاستتون رو برام پ خ کنید تا اوکی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام گفتم که اولین راه اینه http://forum.joomina.ir/topic/22962-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84/page-2?p=109338#entry109338 اگر نشد نسخه ای از جوم شاپ رو که گفتم نصب کنید، اطلاعات وارد شده در جومشاپتون از بین نمیره (در هر صورت قبل از نصب بک آپ هم تهیه کنید) درنهایت اگر این هم نشد اطلاعات هاستتون رو برام پ خ کنید تا اوکی کنم سلام من یک بارفایل راامتحان کردم فروشگاه خراب شد حالااطلاعات هاست راپ خ میکنم برای شما تاشما درست کنید کاردان تمام شد اطلاع بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdchicho 4 ارسال شده در دی 92 سلام من هم این پلاگین آخری رو نصب کردم متاسفانه فروشگاه خراب شده. در صفحه اول این میاد: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/*****/public_html/components/com_jshopping/lib/functions.php on line 643Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/*****/public_html/components/com_jshopping/lib/functions.php on line 426 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdchicho 4 ارسال شده در دی 92 البته آقا رامین عزیز در سایت شما دیدم که باید نسخه جوم شاپینگ شما را نصب کنم ، اما این کار منطقی نیست چون من چند فروشگاه دارم که نسخه آنها از نسخه شما جدیدتره و کلی تغییرات دیگه توی آنها دادم پس بنابراین نمیتونم از نسخه جوم شاپینگ شما استفاده کنم.لطفا پلاگین را با تمام نسخه ها هماهنگ فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام اقای انگوتی اعلام کردین جوم3.16رابرای کدرهگیری اماده کردین چگونه مانصب کنیم که اطلاعات جوم فعلی ازبین نره ومشکل کدرهگیری حل بشه لطفا توضیحات کامل بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام آخرین نسخه جوم شاپینگ نیز در سایت قرار گرفته، فکر نمیکنم نیاز به حذف جوم شاپینگ فعلی باشه، آخرین نسخه رو نصب کنید اپدیت میشه و در هر دو نسخه قدیمی و آخرین نسخه کد تراکنش نمایش داده میشه دوستانی هم که نمیخون جوم شاپینگ دیگه ای رو نصب کنن آموزش تغییرات در جوم شاپینگ فعلی برای نمایش کد تراکنش در همین تاپیک اعلام شده! مطالب گفته شده نیازهاتون رو رفع میکنه ولی قبل هر کاری بک آپ داشته باشید از سایت و پایگاه داده خودتون تا شرمنده اطلاعاتتون نشیم ویرایش شده بهمن 92 توسط رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام آخرین نسخه جوم شاپینگ نیز در سایت قرار گرفته، فکر نمیکنم نیاز به حذف جوم شاپینگ فعلی باشه، آخرین نسخه رو نصب کنید اپدیت میشه و در هر دو نسخه قدیمی و آخرین نسخه کد تراکنش نمایش داده میشه دوستانی هم که نمیخون جوم شاپینگ دیگه ای رو نصب کنن آموزش تغییرات در جوم شاپینگ فعلی برای نمایش کد تراکنش در همین تاپیک اعلام شده! مطالب گفته شده نیازهاتون رو رفع میکنه ولی قبل هر کاری بک آپ داشته باشید از سایت و پایگاه داده خودتون تا شرمنده اطلاعاتتون نشیم سلام من نصب کردم اما این جوم درست فارسی نشده وخیلی ازقسمت هاش انگلیسیه ودرحنگام خرید خطای 404 میده ووارد سبد خرید نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام اقای انگوتی خطای 404 مال جوم شما نبود اما جوم شما فقط منومدیریتش فارسی شده فروشگاهش کاملا انگلیسیه درقسمت مدیریت -محصولات مشکلی که وجود داره نوشته ها یک طرف صفحه است فیلدهاش ان طرف صفحه میشه این مشکلاتش راحل کنید یا حل کنند بچه های تیم جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام موارد مربوط به ترجمه حل شده و از ترجمه خود جومینا استفاده شده است موارد مدیریت (فیلدها) نیز حل شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام موارد مربوط به ترجمه حل شده و از ترجمه خود جومینا استفاده شده است موارد مدیریت (فیلدها) نیز حل شده است سلام من نصب کردم فیلد ها درست شده اما فروشگاه من انگلیسیه به بین isfahanbuy.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام برید به این مسیر: components\com_jshopping\lang ببینید فایل fa-IR.php موجود هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام برید به این مسیر: components\com_jshopping\lang ببینید فایل fa-IR.php موجود هست؟ سلام بله موجوده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام اقای انگوتی پاسخ ندادیدبایدچه کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام اگر باشه حتما باید ترجمه رو نشون بده! شما رو یه سایت دیگه هم نصب و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام اگر باشه حتما باید ترجمه رو نشون بده! شما رو یه سایت دیگه هم نصب و تست کنید سلام من جای دیگری ندارم که تست کنم بنابراین از بچه های جومینا میخوام این جوم شاپینگ که شماره تراکنش رانشون میده ونسخه 3.16.1 رانصب کنند ببینند قسمت فروشگاه فارسی هست وبعداطلاع بدنhttp://www.rmjoomla.ir/component/joomlshopping-joomla2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام من بخاطر شما دوباره روی جوملای خام نصب کردم بله فارسیه عزیز 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام من بخاطر شما دوباره روی جوملای خام نصب کردم بله فارسیه عزیز سلام باتشکرازشما حالا کسی ازاساتیدمیتونه کمکم کنه ومشکل سایتم بازبان فارسی راحل کنه جومشاپینگ فارسی شده دربخش خرید انگلیسیه وپینوماتیک فارسی جومینا که متن پیاماش فارسی بودانگلیسی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در بهمن 92 سلام باتشکرازشما حالا کسی ازاساتیدمیتونه کمکم کنه ومشکل سایتم بازبان فارسی راحل کنه جومشاپینگ فارسی شده دربخش خرید انگلیسیه وپینوماتیک فارسی جومینا که متن پیاماش فارسی بودانگلیسی شده سلام کسی نیست راهنمایی کنه چراکامپننت فارسی شده درسایت من انگلیسیه وزبان فارسی رااستفاده نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خب با توجه به اینکه آقا رامین عزیز هم تست کردند و مشکلی ندیدند من فقط یه حدس میتونم بزنم و اونم اینکه احتمالا" در فایلهای زبان فارسی موردی رو به اشتباه دستکاری کردید که دیگه ترجمه ها لود نمیشه و در نتیجه فایل زبان اصلی فراخوانی میشه در ضمن اگر در این باره سوال دیگری دارید در تاپیک جدید پیگیر باشید بحث اصلی این تاپیک در مورد حل مشکل کدپیگیری بوده نه مشکلات ترجمه ! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amo-mohsen 5 ارسال شده در مهر 93 خواستم فقط تشکری کنم از دوستانی که وقت میزارنو مشکلات دیگران رو حل میکنند. امید وارم جای دیگه کسی براشون جبران کنه که هیچ وقت منتی سرشون نزاره با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnamamiri 0 ارسال شده در مهر 93 درود دوستان پلاگین جوم شاپینگ تصحیح گردید نمایش کد تراکنش بعد از خرید درج گردید همچنین کد تراکنش برای مدیر نیز ایمیل میشه افزونه آماده و مراحل تست رو میگذرونه جهت سفارش پیام خصوصی بفرستید سلام آقا من پلاگین پرداخت بانک ملت برای جوم شاپینگ با کد رهگیری رو می خواهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام از فایل هایی که گذاشته شده استفاده کنید و اگر به نتیجه نرسیدید در پیام خصوصی مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnamamiri 0 ارسال شده در مهر 93 سلام از فایل هایی که گذاشته شده استفاده کنید و اگر به نتیجه نرسیدید در پیام خصوصی مطرح کنید کدام فایل ها؟ لینک فایل ها را می گذارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام در گوگل "پلاگین پرداخت جومشاپینگ به همراه نمایش کد تراکنش" رو جستجو کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
emad68 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان این جوملا 3 هم این جوم شاپینگ ساپورت میکنه یا فقط برای جوملا 2.5 هست؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز سوال جدید در تاپیک جدید الان آخه این سوال تو این تاپیک مفهومی داره؟؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر