رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام فایل ها رو درست جایگذاری نکردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ussb 1 ارسال شده در مهر 92 مرسی از پاسحگویتون من از درگاه پی لاین و زرین پال استفاده میکنم و برای دریافت نماد به این کد نیاز دارم اگه میشه راهنمایی کنید من طبق فرموده شما فابل زیپ شده رو در مسیری که ذکر کردید اکسترکت کردم حالا مشکل کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 92 سلام کد نوشته شده فقط برای بانک ملت کار خواهد کرد، برای درگاه های دیگه از توسعه دهنده ی پلاگین بخوایید کمکتون کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
index2.mailbox 3 ارسال شده در مهر 92 منظور بنده از افزونه و پلاگین یکیه که در قالب کامپوننت ارائه شده چند روزی منتظر آقای انگوتی شدم ولی چون خبری نشد بنده به همراه تیم برنامه نویس در حال تصحیح افزونه هستیم امیدورام اگر تیم ما نتونست سایر دوستان برنامه نویس این عیب رو برطرف کنن باز هم دوستانی که به اون صورت فروشگاهشون رو تکمیل نکردن و میتونن به ویرچومارت نقل مکان کنن میتونن تو پیغام خصوصی سفارش بدن پلاگین درگاه بانک ملت شما چه تفاوتی با پلاگینی که جومینا ارائه داده داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 پلاگین درگاه بانک ملت شما چه تفاوتی با پلاگینی که جومینا ارائه داده داره؟ نسخه رایگان را آقای انگوتی ارائه نمودن می تونید دانلود کنید و جایگزین جوم شاپینگ قبلی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در مهر 92 با تشکر از زحمات جناب انگوتی من امروز تاییده بانک رو گرفتم . حیلی ممنون جناب انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azam_a 0 ارسال شده در مهر 92 درود دوستان پلاگین جوم شاپینگ تصحیح گردید نمایش کد تراکنش بعد از خرید درج گردید همچنین کد تراکنش برای مدیر نیز ایمیل میشه افزونه آماده و مراحل تست رو میگذرونه جهت سفارش پیام خصوصی بفرستید میشه لطف کنید بفرستیدش بهش احتیاج دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 میشه لطف کنید بفرستیدش بهش احتیاج دارم ممنون آقای انگوتی زحمت کشیدن تصحیح و لینک دانلود را در پست های قبلی گذاشتن http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13813385791.zip فایل جدید رو جایگزین و دوباره تست کنید، الان دیگه نباید مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 مرسی از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid110 0 ارسال شده در آبان 92 سلام بله خاطرم نبود تابع settle غیرفعال بود http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13813385791.zip فایل جدید رو جایگزین و دوباره تست کنید، الان دیگه نباید مشکلی باشه سلام.متشکرم. متاسقانه باز هم نشون نمی ده. بعد از پرداخت و بازگشت به صفحه سایت ایراد عدم توانایی در نصب عملگرهای تابع ایمیل را می زنه که نمی دونم از چیه. لطفا راهنمایی کنید.متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آبان 92 سلام.متشکرم. متاسقانه باز هم نشون نمی ده. بعد از پرداخت و بازگشت به صفحه سایت ایراد عدم توانایی در نصب عملگرهای تابع ایمیل را می زنه که نمی دونم از چیه. لطفا راهنمایی کنید.متشکرم ایمیل ارسال کننده سایتتون بدرستی تنظیم نشده از منوی سایت - تنظیمات کلی- سرور تب تنظیمات ایمیل با ایمیل هاستتون ست کنید smtp ایمیل فرستنده: info@site.com یا ایمیل دلخواه تشخیص هویت SMTP:yes امنیت SMTP :هیچ پورت : به سرورتون بستگی داره معمولا 25 نام کاربری SMTP : یه ایمیلی که از پنل هاست ساختید مثل info@site.com رمزعبور SMTP : رمز ایمیل بالا هاست SMTP :localhost 1 واکنش ها : elmo3542 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان من پلاگین اتصال به بانک ملت رو روی ویرچومارت نصب کردم و تنظیمات اون رو هم انجام دادم وقتی سفارش رو میزنم میگه که : در حال اتصال به بانک ملت اما هیچ اتفاقی نمیوفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdinasiri 2 ارسال شده در آذر 92 ظاهرا کلا بانک ملت مشکل پیدا کرده چند روزه ! دوستان آیا مشکلی ندارن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در آذر 92 از صحت آی پی سایت مطمئن بشید دقیق ست شده باشه اگه آی پی درست بود به هاست تیکت بزنید مشکل از هاسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 92 سلام دوستان مشکل انصراف برای پلاگین اتصال به بانک ملت برای ویرچومارت حل نشده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdchicho 4 ارسال شده در آذر 92 سلام . آقا رامین عزیز با توجه به تغییر درگاه بانک ملت به شاپرک لطفا شما هم نسخه جدید این پلاگین پرداخت بانک ملت جومشاپینگ را به روز کنید و برای دانلود قرار دهید لطفا. با تشکر از لطف شما و زحماتی که می کشید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 92 سلام این پلاگین جدید ملت برای جوم شاپینگ که قابلیت اتصال به درگاه شاپرک راداره شماره تراکنش هم نمایش میده یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 92 سلام . آقا رامین عزیز با توجه به تغییر درگاه بانک ملت به شاپرک لطفا شما هم نسخه جدید این پلاگین پرداخت بانک ملت جومشاپینگ را به روز کنید و برای دانلود قرار دهید لطفا. با تشکر از لطف شما و زحماتی که می کشید.ممنون درود سویچ به درگاه شاپرک + نمایش کد تراکنش فایل در پیوست لطفا بررسی کنید اگر اشکالی نداشت منتشر شود یاعلی plg_mellat_joomshaping_joomina.zip 3 واکنش ها : mdchicho، MyroxSoft و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام من نصب کردم شماره تراکنش نشون نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 درود سویچ به درگاه شاپرک + نمایش کد تراکنش فایل در پیوست لطفا بررسی کنید اگر اشکالی نداشت منتشر شود یاعلی سلام این کامپننت راباید درجوم نصب کرددیگه درسته مننصب کردم ویک خرید انجام دادم شماره تراکنش نشون نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mdchicho 4 ارسال شده در دی 92 آقای پارسای عزیز و آقا رامین عزیز لطفا پیگیری کنید خیلی از فروشگاه ها از کار افتادن بخاطر این پلاگین . بانک ملت درگاههایی که کد تراکنش را به کاربر نشان نمیدهند رو قطع کرده. لطفا بررسی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) آقای پارسای عزیز و آقا رامین عزیز لطفا پیگیری کنید خیلی از فروشگاه ها از کار افتادن بخاطر این پلاگین . بانک ملت درگاههایی که کد تراکنش را به کاربر نشان نمیدهند رو قطع کرده. لطفا بررسی نمایید. سلام دوستان بررسی شد پلاگین مشکلی نداره، برای نمایش کد تراکنش هم کافیه به این صورت عمل کنید http://forum.joomina.ir/topic/22962-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%84%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84/page-2?p=109338#entry109338 ویرایش شده دی 92 توسط رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام نمیشه این نمایش کدتراکنش رادراین افزونه بگنجانید چون این کدی که گفته بودیدجوم شاپینگ من راخراب کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز من کجا گفتم کد بذارید؟ من فقط یه فایل گفتم تو یه مسیر اکسترکت کنید اگر نتونستید تو این لینک جوم شاپینگ و پلاگین ملت رو دریافت و نصب کنید http://www.rmjoomla.ir/component/joomlshopping-joomla2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در دی 92 سلام دوست عزیز من کجا گفتم کد بذارید؟ من فقط یه فایل گفتم تو یه مسیر اکسترکت کنید اگر نتونستید تو این لینک جوم شاپینگ و پلاگین ملت رو دریافت و نصب کنید http://www.rmjoomla.ir/component/joomlshopping-joomla2-5.html سلام پلاگین به تنهایی شماره تراکنش رانشون نمیده من درجوم شاپینگم مطلب دارم نمیتونم پاکش کنم جوم شما رانصب کنم راه حلی وجود نداره 1 واکنش ها : mgh109 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر