vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام میخوام این قمست هایی که خط قرمز کشیدم فونتشو عوض کنم کسی میتونه کمک کنه! http://www.denizshow.com/ ویرایش شده مهر 92 توسط جاوا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 واسه تيتر ماژول ها توي فايل http://www.denizshow.com/templates/jm_bazar/css/mstyles.cssكلاس .moduletable_btmstyle1a h3 span.title_arrow فونت رو ميتوني تغيير بدي. اما براي فونت قيمت ها اينجوري نمي تونم كمكت كنم مگر اينكه فايل هاي قالب رو داشته باشم ببينم چرا كلاس تعريف نشده واسشون يا اينكه اساتيد بتونن كمك كنن 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 برای اینکه فونت عددها فارسی بشه از یه فونت فارسی استفاده کن مثل B Nazanin 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 قبلا تغییرش دادم اما فونتش تغییر نکرده ؟ .moduletable_btmstyle1a h3 span.title_arrow { color: #8FB8A7; font-family: trafic; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 خوب الان واسه من ترافيك نشون ميده اما اگه واسه خودت نشون نميده واسه اينه كه من ترافيك روي سيستم دارم و شايد شما نداري كه در نتيجه از دستور font-face استفاده نكردي... 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 الان تیتر ها فونتش مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 الان تیتر ها فونتش مشکل داره اگه اين سواله، نه مشكلي نداره 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 اگه اين سواله، نه مشكلي نداره ممنون از همه دوستان درست شد مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 البته تا فونت فيس نزني روي همه سيستم ها درست نيست. واسه فونت قيمت هم بايد فونت body رو تغيير بدي چون واسه قيمت گويا كلاس جدا تعريف نشده... 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 دوستان توی کد ها مگه این خط نمیگه که اگه سیستم یه نفر فونتو نداشت از سایت بارگذاری کنه ؟ src: url('../fonts/trafic.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('../fonts/trafic.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/trafic.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ الان من روی هاست پوشه فونت ندارم باید بسازم ؟ اسم پوشه باید fonts باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 اين كد كامل نيست سرچ كن در مورد دستور فونت فيس كاملشو بذار. بعدم بايد فونت ها روي هاست باشه كه از رو هاست بخونه يا نه؟ 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) اين كد كامل نيست سرچ كن در مورد دستور فونت فيس كاملشو بذار. بعدم بايد فونت ها روي هاست باشه كه از رو هاست بخونه يا نه؟ این کد در اینجا هم قرار داده شده ---------- لینک حذف شد ! ---------- اسم پوشه فونت باید fonts باشه ؟ مرسی از جوابتون ویرایش شده مهر 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 این کد کامله منظورتون اینه @font-face { font-family: 'trafic'; src: url('../fonts/trafic.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */ url('../fonts/trafic.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('../fonts/trafic.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 اينجا كه درست مشخص نيست ولي خوب همينه. اون فولدر فونت بايد توي فولدر همون css ها باشه داخلش فونت به هر 4 فرمت باشه 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 اينجا كه درست مشخص نيست ولي خوب همينه. اون فولدر فونت بايد توي فولدر همون css ها باشه داخلش فونت به هر 4 فرمت باشه فونت های من 3 فرمته ! از جومینا هم فکر کنم دانلود کردم یه جا خوندم پوشه فونت باید توی روت سایت باشه اما واسه اطمینان یکی هم توی پوشه css ها میذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 نمیدونم چرا ظاهر سایت بهم ریخت یکهو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در مهر 92 فهمیدم مشکل از کجاست زدم فروشگاه سازو آپدیت کنم اینطور شد حالا چکارش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر