sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 من قالب تابناک هزاره رو نصب کردم بدون شکل برای همه مرورگرها به جز ie6 کار میکنه... و همین باعث شده بعضی از مخاطبینی که با ie6 به سایتم می اومدن رو از دست بدم... اگه ممکنه راهکاری بهم معرفی کنین... درضمن این پلاگین می تونه مشکلم رو حل کنه: http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-ie نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام امون از این ie بله از همون افزونه استفاده کنید بهتر هست... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 89 مشکل ie6 را بگین چیه احتمال داره مشکل از ماژول شما باشه . لطفا دمو بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در بهمن 89 مشکل ie6 را بگین چیه احتمال داره مشکل از ماژول شما باشه . لطفا دمو بدین دمو: traway.ir بعد از نصب اون پلاگین ie6 دم دستم نبود تا امتحان کنم که درست شده یا نه... اما قبلش فقط هدر میومد و بعد گیر میکرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز این قالب بدون هیچ گونه مشکل خاصی تو همه مرورگرها لود میشه .... مشکل از ایکستنشنهای بکار رفته در سایت شماست ... برسی کنید.... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر