sheerkoshan 1 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) با سلام من این قالب آلروندر را بطور کامل فارسی کردم قالب بسیار پر موقعیت و برای کارم مناسب بود حالا نیاز شده که منوی بالایی اون قالب رو در حداقل 4لایه فعال کنم . اما مشکل: وقتی بر روی منو که دارای سابمنو است میرویم لایه اول بطور صحیح از راست به چپ باز می شود اما لایه های بعدی چپ به راست باز می شوند که چیز قشنگی نیست . خیلی به سی اس اس منو ور رفتم اما درست نشد که نشد . از اساتید گرام خواهشمندم راهنمایی بفرمایند این مشکل را چگونه حل کنم . سپاسگزار خواهم بود تصاویر لایه اول و دوم را پیوست کردم menuLevels.zip ویرایش شده مهر 92 توسط sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 دوسته عزيز كه خودت قالب رو فارسي كردي، خودت عكس از يك قالب بهت بدن مي توني فارسيش كني؟؟؟؟ دمو آنلاين لازمه موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sheerkoshan 1 ارسال شده در مهر 92 دوسته عزيز كه خودت قالب رو فارسي كردي، خودت عكس از يك قالب بهت بدن مي توني فارسيش كني؟؟؟؟ دمو آنلاين لازمه موفق باشيد دوست مهربان از توجه حضرتعالی بسیار سپاسگزارم اینم لینک زنده به تاپ منو یه نظر بیاندازید متوجه منظورم می شید بازم سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما وارد مسیر زیر شوید http://dpfarhang.ir/templates/allrounder-j1.6/css/lvdropdown.css در حدود خط 122 پروپرتی زیر قرار دارد left:190px; کد زیر را جایگزین کد بالا کنید right:190px; 1 واکنش ها : sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در مهر 92 پاسخ دوست عزيزمون كاملا درست هست. خط 122 كه ميشه آيدي #topmenu ul.menu li ul ul موفق باشيد 1 واکنش ها : sheerkoshan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر