ali2000 0 ارسال شده در بهمن 89 سلام من یک قالب خارجی رو نصب کردم ، و توش فارسی نوشتم حالا که می خوام یک صفحه رو pdf ببینم خطا می ده و میگه فونت نیست . حالا نمی دونم و میگه pathfile توی قسمت libraries /tcpdf موجود نیست ، حالا نمی دونم مشکلم معلوه یا کل ارور رو بزارم ؟ ؟ مشکل دیگم اینه که می خوام بخش بندی هام مثل جومینا فارسی باشه اما وقتی توی پیکربندی می رم و در قسمت seo ، افزودن پسوند به آدرس ها رو می زنم و نام منوهام رو هم فارسی می زنم آدرسام رو اتوماتیک عدد نشون می ده . نمی دونم آیا ماژولی چیزی هست ، یا ماله من مشکل داره ؟ ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز درباره مشکل اول لطفاً کل پیغام خطا را بگذارید. درباره مشکل دوم در انجمن جستجو کنید بارها به این مشکل و نحوه تنظیم کردن سئو پاسخ داده شده است موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2000 0 ارسال شده در بهمن 89 این همون خطاست . Warning: include(C:\wamp\www\tm\site\tm\language\pdf_fonts\dejavusans.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\tm\site\tm\libraries\tcpdf\tcpdf.php on line 2214 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'C:\wamp\www\tm\site\tmlanguage\pdf_fonts\dejavusans.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\tm\site\tm\libraries\tcpdf\tcpdf.php on line 2214 TCPDF error: Could not include font definition file در مورد مشکل دوم اگه لینکش رو کسی پیدا کرد اگه ممکنه برام بزارید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamadreza_cpu 0 ارسال شده در مهر 90 این همون خطاست . Warning: include(C:\wamp\www\tm\site\tm\language\pdf_fonts\dejavusans.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\tm\site\tm\libraries\tcpdf\tcpdf.php on line 2214 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'C:\wamp\www\tm\site\tmlanguage\pdf_fonts\dejavusans.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\tm\site\tm\libraries\tcpdf\tcpdf.php on line 2214 TCPDF error: Could not include font definition file در مورد مشکل دوم اگه لینکش رو کسی پیدا کرد اگه ممکنه برام بزارید . منم همین مشکل رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 90 سلام دوست عزیز شما خودتون باید جستجو کنید کافیه در جستجوی پیشرفته انجمن سرچ کنید این مشکل رو با قالب پیش فرض جوملا هم دارید چون ارور شما مربوط به خود جوملاست نه قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر