MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلامدر این تاپیک مشکلات پلاگین اتصال ویرچومارت به بانک ملت رو عنوان می کنماگر کاربران هم مشکل دیگه ای دارن بیان کن1- پس از خرید کاربر کد تراکنش بانکی را دریافت کند2- مشتری در صورت انصراف از خرید و برگشت به سایت پیغامی مبنی بر انصراف از سایت دریافت کند3- امکان اتصال این پلاگین به پنل پیامک ایرانیان باشد تا مشتری و مدیر بلافاصله از واریز وجه باخبر شوند4- ارسال ایمیل خرید به صورت میهمان برطرف گرددمواردی که ذکر کردم از ضرورت های شرکت به پرداخته که تاکید ویژه ای در تصحیح موارد بالا داردامیدواریم برنامه نویسان مشکلات را برطرف و افزونه رو بهر صورت چه رایگان چه دریافت هزینه در ختیار کاربران قرار دهند.پیشاپیش ممنون ویرایش شده مهر 92 توسط MyroxSoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfarzaaneh 5 ارسال شده در مهر 92 موافقم من هم همین مشکل رو دارم ظاهرا کار این افزونه آقای رامین انگوتی انجام داده ولی همه دوستان الان با این مشکل گریبانگیر هستن از جمله بنده لطفا رسیدگی بشه و کسی راه حلی داره ارائه کنه لطفا 1 واکنش ها : MyroxSoft نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MyroxSoft 57 ارسال شده در مهر 92 این افزونه توسط بنده تصحیح گردید و تمامی مواردی که در بالا ذکر شده رفع و مورد تایید شرکت به پرداخت قرار گرفت کسانیکه این افزونه رو نیاز دارن در پیام خصوصی اعلام کنن اکنون مشغول تصحیح پلاگین جوم شامینگ می باشم که در صورت تصحیح اعلام میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر