JAFX 1 ارسال شده در مهر 92 سلام من این قالب رو نصب کردم.. و پس از پیش فرض کردن قالب.. پیام قالب با موفقیت پیش فرض شد رو مشاهده کردم.. ولی بعد از وارد کردن آدرس سایت.. اصلا هیچ قالبی رو نمی تونم مشاهده کنم... قالب انتخابی mw_moderntak در صورت راهنمایی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما وارد تنظیمات قالب شوید اختصاص به منو را روی همه منوها ست کنید و ذخیره کنید سپس برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مهر 92 اگه منظورتون از تنظیمات قالب اینه: مدیریت قالب.. تنظیمات... من اینجا رو رفتم.. ولی اختصاص به منو رو ندیدم.... میشه ساده تر توضیح بدین.. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما وارد مدیرتی قالب شده و روی عنوان منوی مورد نظر کلیک کنید باید قسمتی داشته باشه که اختصاص به منو را بتوان تنظیم کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaa 0 ارسال شده در مهر 92 سلام قالب آسمان رو نصب میکنم میگه با موفقیت نصب شد ولی وقتی ست میکنم و صفحه سایت رو باز می کنم این ارور رو میده : The plugin JAT3 framework must be installed and enabled من همه پلاگین و افزونه هاش رو هم نصب کردم !!!. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما فریم ورک ها حتمن با پلاگین کمکی خود کار می کنند شما یا نصب نکردید یا فعال نشده برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مهر 92 از پاسخگوییتون ممنونم.. من در این قسمت گزینه اختصاص به منو را ندارم.. دو تا عکس از محیط جومینا قرار میدم که خودتون هم ملاحظه کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بنده گفتم وارد تنظیمات قالب نصب شده شوید بعد اختصاص به منو را تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در مهر 92 با تشکر پیداش نمی کنم... میشه بگید کجاست... مگه داخل تنظیمات قالب نیست ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر