amir68 0 ارسال شده در مهر 92 سلامچه جوری عنوان مرور گر رو عوض کنم(بسته اسان نصب این کامپوننت رو دانلود کردم تو قسمت منو اصلی ب طور کلی تو بخش منو ها هیچ منو یی وجود نداره که برم از اونجا عوض کنم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما اگر بسته نصبی بود حتمن برای نمایش این کامپوننت یک منو ساخته بشه حال پیش فرض باشه یا نباشه باید منو رو پیدا کنید و وارد تنظیمات آن شوید سپس سمت چپ تنظیمات خود را اعمال کنید. به نظرم تب عنوان صفحه است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir68 0 ارسال شده در مهر 92 سلام اصلا تو منو ها منو وجود نداره !!! منو هم میسازم نمایش نمیده تصویر پیوست را ملاحظه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما منوهای دیگر را بگردید از جوملا 2.5 استفاده می کنید یا 1.5؟ ادرس سایت هم قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر