khalooei 10 ارسال شده در مهر 92 باسلامآیا میشود تنظیمات css نوشت و یا کپی کرد که فرمی مثل این فرم پدید آید؟؟ 2013-09-25 11-53-38 PM.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بیش از 80 درصد این فرم را با css میشه تغیر داد بقیه باید احتمالن جاوااسکریپت نوشت یا جی کوئری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
زهرا آیینی 7 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بیش از 80 درصد این فرم را با css میشه تغیر داد بقیه باید احتمالن جاوااسکریپت نوشت یا جی کوئری چه توضیحات کاملی !!!ممنون من خیلی استفاده کردم 1 واکنش ها : amara نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilar 0 ارسال شده در مهر 92 چه توضیحات کاملی !!!ممنون من خیلی استفاده کردم با سلام امکانش هست با css پیاده سازیش کرد منتها آموزش خوبی برای این کار وجود نداره خودتون اگه html و css بلدید دستکار بشید اگه کمکی هم از دست بنده برمیاد درخدمتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر