guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام آیا راهی وجود داره که نظرات داده شده توسط jcomments رو در مدیریت تایید کنم. آخه سایت من طوری هستش که نیازی به لینک ثبت نام و ورود ندارم، ولی اگه بخوام از طریق خود سایت نظرات رو تایید کنم یا ویرایش کنم حتما باید وارد سایت بشم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام کافیه در سربرگ تنظیمات وارد سربرگ دسترسی شوید و برای گروه مربوطه گزینه انتشار خودکار را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟ من سوالم این بود که چطور در بخش مدیریت سایت ، نظرات jcomments رو ویرایش و تایید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام حدود 5 روز منتظر جواب موندم نمیشه نظرات jcomments رو از قسمت مدیریت سایت تایید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما جوب تون همان 5 روز پیش داده شده ولی دقت نکرده اید کافیه در سربرگ تنظیمات وارد سربرگ دسترسی شوید و برای گروه مربوطه گزینه انتشار خودکار را غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 خیلی ممنون آیا امکان پاسخ به نظر در قسمت مدریت سایت هم وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما بلی با یوزر نیم و پسورد مدیریت وارد شوید و پاسخ سوالات را بدهید. مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر