guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام یه سوال در مورد کامپوننت acymailing داشتم: اگه به سایت من که آدرسشو گذاشتم یه سر بزنید میبینید که لینک اصلی ماژول خبرنامه اشتراک هستش من میخواستم که فارسیش کنم، یعنی به جای اون بنویسه عضویت در خبرنامه با webdeveloper فایرفاکس هم سعی کردم عوضش کنم ولی نشد! اگه کمک کنین ممنون میشم. سایت: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 خودم پیداش کردم توضیح که اگه کسی هم این مشکل رو داشت حلش کنه! در قسمت مدیریت سایت ، از تب کامپوننت ها، acymailing را انتخاب کنید. حالا گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.(تنظیمات این کامپوننت) حالا آخرین تب یعنی تب زبان را انتخاب کنید. همانطور که میبینید زبان فارسی را شناسایی کرده است. حالا در ستون ویرایش روی علامتی که مربوط به زبان فارسی میشه کلیک کنید تا زبان فارسی این کامپوننت را ویرایش کنید.(اگر هم زبان فارسی نصب نباشه میتونین از همین قسمت دانلودش کنین. در پنجره باز شده هر یک از گزینه های موجود را میتوانید به کلمه و جمله دلخواه تغییر بدید. در آخر هم گزینه ذخیره رو انتخاب کنید تا تغییراتتان ذخیره شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر