eris 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) برای قالب چند استایل تعریف شده که با انتخاب هر استایل برخی چیزا از جمله رنگ بندی ها و فونت ها عوض میشه.اما وقتی صفحه عوض میشه دوباره به استایل دیفالت بر می گرده. شبیه به همین انجمن که در تنظیمات قالب امکان انتخاب هست و وقتی تغییر میدید رنگبندی قالب رو برای هر کاربر ثابت می مونه. کسی میتونه کمک کنه که اصلاح کنم؟ ویرایش شده مهر 92 توسط eris نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما اول اینکه دمو قرار بدید دوم اینکه بصورت دستی کد نوشتید که این عمل انجام شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در مهر 92 دمو: http://a.moghimy.com/ نه در خود قالب بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در مهر 92 بررسی فرمودید؟کمک نبود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما اولین بار است که می بینم صفحه به صفحه تغیر می کند در دموی سایت سازنده هم برسی کردید همین گونه بود یا فرق دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما اولین بار است که می بینم صفحه به صفحه تغیر می کند در دموی سایت سازنده هم برسی کردید همین گونه بود یا فرق دارد؟ در دموی اصلی درست بود، البته من تغییراتی در سی اس اس استایل ها دادم. اگر میتونید، راهنمایی کنید که چه فایل هایی را باید بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eris 0 ارسال شده در مهر 92 کسی نبود کمک کنه؟!مشکل از کوکی هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر