avatararea 7 ارسال شده در مهر 92 سلام به دوستان عزیز من یه سایت برای موسسه ی حقوقی میخوام طراحی کنم و نیاز به کامپوننتی دارم که به وسیله اون این موسسه بتونه وضعیت پرونده موکل هاش رو داخل پروفیلشون درج کنه ، یعنی مدیر این امکان رو داشته باشه داخل محیط کاربری هر کاربر اطلاعاتی بروز کنه و هر موقع کاربر لاگین میکنه اون اطلاعات رو بخونه تا از وضعیت پرونده با خبر بشه ، در ضمن کمی عجه دارم لطفاً راهنمایی بفرمائید. سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام اگر قرار است کاربر فقط چیزی رو بخونه و کار دیگری انجام نده میتونید یک مطلب براش ایجاد کنید و دسترسی اون مطلب رو فقط به همون کاربر بدید یا اینکه از افزونه های دسته help desk همانند rstiket و ... استفاده کنید تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avatararea 7 ارسال شده در مهر 92 ببینید من میخوام هر کس لاگین می کنه صفحه خودش رو ببینه یعنی یک مطلب که برای یک کاربر ایجاد شده ، این کار ممکنه برای 100 یا حتی بیشتر کاربر نیاز باشه که هر کدام صفحه خاصی رو ببینن. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر