yaser 4 ارسال شده در بهمن 89 با سلام یکی از دوستان هاستی رو از یک شرکتی خریداری کرده و از من خواست تا جوملا رو براش نصب کنم. وارد کنترل پنل شدم اما برام نا آشنا اومد، من بلدم با سی پنل و دایرکت ادمین کار کنم اما این کنترل پنل معلوم نیست چطوریه. پوشه ی poblic_html هم نداشت که جوملا رو در آون اکسترکت کنم. یک پوشه ی www داشت که ناخواسته حذفش کردم می تونید راهنمایی بکنید که چطوری جوملا رو نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز نصب جوملا در همه وب سرور ها یکیه شما فقط باید از طریق کنترل پنل دیتابیس بسازید و برای آپلود هم که میتونید از ftp استفاده کنید اگر ناخواسته پوشه های اصلی هاستتون رو پاک کردید به ادمین سرورتون بگید تا اکانتتون رو حذف و دوباره ایجاد کنه تمام پوشه ها و فایلهای پیش فرض دوباره ایجاد میشه در مورد محل کپی کردن فایل های جوملا هم از ادمین سرورتون راهنمایی بخواید تا راهنماییتون کنه البته اگر به قسمت help برید حتما اسم اسکریپتی که استفاده میکنه رو پیدا میکنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر