raminho 1 ارسال شده در مهر 92 چگونه در فروشگاه ساز جومینا بدون ثبت نام از فیلد های سفارسی برای خرید استفاده کنیم؟ من به عنوان یک شخص میرم تو سایت میخوام بخرم یک محصولو نخوام ثبت نام کنم بدون ثبت نام بتونم اسم و فامیل و شماره تماس و آدرس اینا رو همونجا پرکنم و خرید کنم لطفا سریع راهنمایی کنید مرسی ---------------------------------------------- virucial فکر کنم اسمش همین بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام دوست عزیز لطف کنید در اولین فرصت قوانین تالار را مطالعه فرمایید ! فراموش نکنید این انجمن محلی برای بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات در زمینه جوملاست ! استفاده از ادبیات و اصلاحاتی با اون حالتی که خودتون میدونید نه در شان شما و نه در شان تالار میباشد ! این بار به تذکر اکتفا شد اما در صورت تکرار و یا مشاهده مجدد این قبیل پستها محرومیتهای سنگینی در انتظارتون خواهد بود ! در مورد سوالتون در بخش پیکربندی وارد سربرگ پرداخت شوید اونجا گزینه هاش قرار دارند که میتونید غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : amini و raminho نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر