dj_morteza 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام زمان نصب كامپوننت كادو اين خطا نمايش داده مي شود ايراد كار رو كسي مي دونه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aynalserat 0 ارسال شده در خرداد 93 من برای کامپوننت کیونا همین مشکل رو پیدا کردم قبلاً راحت نصب می کردم ولی الان همین خطا رو می ده چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در خرداد 93 من برای کامپوننت کیونا همین مشکل رو پیدا کردم قبلاً راحت نصب می کردم ولی الان همین خطا رو می ده چکار کنم ؟ من هم همین مشکل را با کامپوننت خبرنامه دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما فقط با یک کامپوننت همچین مشکلی دارید؟ یکبار از داخل مدیریت نصب و حذف افزونه و تب پایگاه داده گزینه تعمیر پایگاه داده را بزنید. محتویات پوشه tmp هم خالی کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در تیر 93 جداول دیتابیسی با همین نام کامپوننت در دیتابیستان وجود دارد، ابتدا آن را پاک کنید سپس اقدام به نصب کامپوننت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر