vahid_d_0101 0 ارسال شده در مهر 92 سلام من قالب فطر را نصب کردم قالب پیش فرض جوملا که امیر کبیر داخلش بود یک منو داشت که منو اصلی را بالای صفحه می اورد و صفحه اصلی و زندگی نامه امیر کبیر و ... با زیر منو ها داخلش بود الان با نصب قالب فطر اون منو رفته و نمیتونم بیارمش میتونید توضیح بدید از کجا باید اون منو را داخل قالب فطر بگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام شما باید ماژول منوی اصلی رو در موقعیت جدید در قالب فطر منتشر کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_d_0101 0 ارسال شده در مهر 92 خوب من موقعیت میدم به منو اصلی این جوری میشه میخوام منو بره جای خط قرمز و یه مشکل دیگه این که وقتی روی منو کلیک میکنم زیر منو ها نمیاد باید حتما منو مادر به یه مطلب خاص ارتباط داشته باشه تا وقتی روی اون کلیک میکنید زیر منو ها بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid_d_0101 0 ارسال شده در مهر 92 کسی نیست کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! شما موقعیت مربوط به منو رو انتخاب نکردید . به انتهای آدرس سایتتون tp=1? را اضافه کنید نام موقعیتهاتون نمایش داده میشه و سپس ماژول منوتون رو در اون موقعیت منتشر کنید اگر نام موقعیتها نمایش داده نمیشه در تنظیمات مدیریت قالب ها میتونید گزینه نمایش پیش نمایش موقعیتها را فعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر