sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 لطفا يه سري به اين سايت بزنيد لينك ببينيد منوها ملاقات شده چجوري نمايش داده مي شن حالا من چي كار بكنم ببخشيد لطفا زود كمك كنيد عجله دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در بهمن 89 باید به کلاس منوتون تو حالت a:visited بک گراند با موقعیت مناسب بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 كلاس a:link, a:visited با هم هستند ولي تو a:link بك گراند درسته ولي تو a:visited درست نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام میشه عکس بزراید ... / منظورتون لینک های کدوم قسمت هست ؟ همه ؟ دوست عزیز من موردی ندیدم .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajadhashemlou 4 ارسال شده در بهمن 89 حله درستش كردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر