padidehco 9 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان اگر موافق باشید تا یک ماژول منو خیلی خیلی ساده ایجاد کنیم من بخش گرافیکش را درست می کنم و در سایت قرار می دم و دوستان دیگه و مدیران انجمن لطفا برای برنامه نویسی تخصصی جوملا راهنمایی کنند مثلا چطوری منویی که در جوملا ساخته شده را به ماژول معورفی کنیم و ... کسانی که می خوان کمک کنن تا این اموزش درست بشه لطفا پ.خ بدن و امادگی خودشون را اعلام کنن با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام دوستان همونطور که قول داده بودم این ماژول را به صورت html درست کردم شما می تونید از اینجا فایل را دانلود کنید menu.zip این هم تصویر منو من ماژول جوملا می تونم درست کنم اما نمی دونم چطوری باید یک منویی که در جوملا درست کردیم را به این ماژول وصل کنم تا منو ها را در این ماژول نشون بده از دوستانی که ماژول نویسی بلد هستند خواهش می کنم این منو را تکمیل کنند یا راهنمایی کنند ویرایش شده مهر 92 توسط padidehco نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در مهر 92 کسی نبود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر