fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان تو سایت زیر می خواهم در اسلایدر عنوان مطالب و توضیحات به سمت راست انتقال پیدا کند نمی دانم باید چه کنم http://khanesalamat.ir/osis/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام ولی من الان دارم بصورت راست چین میبینم کش مرورگرتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 یعنی بیاید دست چپ ! شرمنده چپ و راست را هم قاطی کردیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام کد زیر را در انتهای مسیر osis/templates/sj_jare25/css/template_rtl.css ترجیحا" قبل از media وارد کنید div.sl-item-content { margin: 0 0 0 -600px !important; text-align: left;} موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 ممنون ولی این جواب گو نبود چون جای منو ها ، سرچ و ... هم عوض شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام من دوباره تست کردم و فقط همون قسمت داخل اسلایدر تغییر کرد . دقت کنید که کد را به درستی وارد کرده باشید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13803798721.jpg اگر بازم مشکلی بود ، یک اسکرین شات هم قرار بدید و کدهایی که وارد کردید رو حذف نکنید که ببینیم مشکل از کدها هست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 برای من هم همینطور است الان منو خانه ، ... جابجا شده است یعنی قبلا این منو خانه سمت راست بوده است و منو فروشگاه زنان ،...سمت چپ بوده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام خب باید ببینید چه تغییراتی دادید که اینطور شده به هر حال این تغییرات ارتباطی به اون کد نداره همون کد رو دوباره وارد کنید و بعد از اون ، این کد رو هم در ادامه اضافه کنید .row-fluid [class*=span] { float: right;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 من تغییراتی ندادم فقط کد شما را اضافه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز برای اینکه منوی خانه سمت راست بیاد در مسیر زیر khanesalamat.ir/osis/templates/sj_jare25/asset/bootstrap/css/bootstrap.min.css تو خط 9 float:left; این نوشته رو به float:right; تغییر بده موفق باشی یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 نشد یک مسئله ای که هست اینه که تمام کد توی اون فایل در خط 9 نوشته شده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مهر 92 سلام دوست عزیز بله تو خط 9 کدهایی نوشته شده که شما باید دنبال همین کدی که من دادم بگردید اگر نتونستید کاری کنید اطلاعات ورود رو برام پیام بفرستید براتون درستش میکنم یا با ایمیلم در تماس باشید یا حق 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر