dj_morteza 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام من به یک مشکل بزرگ بر خورد این که وقتی کامپوننت کادو رو نصب می کنم و با موفقیت هم نصب می شود توی کامپوننت ها اضافه نمیشه!!! توی صفحه اصلی مدیریت هم نمیاد کسی می دونه مشکل کجاست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و آخرین نسخه آن را مجددا" نصب کنید ترجیحا" از طریق نصب از پوشه برای اینکه در صفحه کنترل پنل ادمین هم نمایش داده بشه باید ماژول مربوطه را از قسمت ماژولهای قسمت مدیریت فعال کنید البته بعد از نصب پیشفرض نمایش داده میشه ولی اگر نمایش داده نشد به طریقی که گفتم انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : dj_morteza نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj_morteza 0 ارسال شده در مهر 92 با سلام این کارو هم چندین بار تکرار کردم متاسفا میزنه نصب با موفقیت انجام شد اما در منو کامپوننت ها اضافه نمی شود!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام یکبار دیتابیستون رو Repair کنید و بررسی کنید ببینید در جدول menu رکوردهای مربوط به K2 که حدود 11 مورد هستند ، اضافه شده اند یا نه COM_K2K2_ITEMSK2_CATEGORIESK2_TAGSK2_COMMENTSK2_USERSK2_USER_GROUPSK2_EXTRA_FIELDSK2_EXTRA_FIELD_GROUPSK2_MEDIA_MANAGERK2_INFORMATION موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر