guugle 4 ارسال شده در مهر 92 سلام اندازه فیلد تماس با ما در سایت من خیلی بزرگه!می خواستم که یه خورده کوچک تر باشه ، چون تو بعضی مرورگرها واقعا اذیت میکنه! اگه یه نگاه بندازین ممنون میشم اینم آدرس سایت: www.bdsut.ir تو صفحه تماس با ما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 92 سلام تو فایل زیر http://www.bdsut.ir/templates/bdsut_template/css/template.css دنبال عبارت زیر بگرد input[type=text], input[type=password], input[type=email], input[type=url], textarea مقدار width رو که 50 درصد هست تغییر بده 2 واکنش ها : guugle و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 ممنون درست شد فقط یه مشکل دیگه هم داره: مشخصات فیلدها مثلا نام-ایمیل-موضوع و ... رو سمت چپ مینویسه!اونو چیکارش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 92 با سلام در خط 2371 مسیر templates/bdsut_template/css/template.css کد زیر قرار دارد fieldset dt { -moz-box-sizing: border-box; background: none repeat scroll 0 0 transparent; clear: both; display: block; float: left; height: 2em; line-height: 2em; margin: 0; overflow: hidden; padding: 0; width: 12em;} در کد بالا بسته به سلیقه خودتون مقدار float را برابر none و یا right قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : guugle و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مهر 92 هر چی خواستم با دکمه تشکر ازت تشکر کنم دلم راضی نشد گفتم به زبون بگم که: خیلی ممنون خدا خیرت بده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر