kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام. دوستان محترم کسی افزونه ای برای مدیریت مطب می شناسه به من معرفی کنه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در بهمن 89 یکی از بهترین های مدیریت مطالب برای جوملا کامپوننت k2 هست با تمامی امکانات در دال همین سایت نیز معرفی شده هست می تونید دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز سوال شما واضح نیست لطفا بفرمائید دقیقا چه نوع مدیریتی میخواید روی مطالب اعمال کنید ؟؟؟؟؟ خود جوملا مدیریت بسیار قدرتمندی برای مطالب دارد موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 ممنون از توجه شما. من نوشتم مطب. یعنی مطب یک دکتر رو بتونیم مدیریت کنیم. (نوبت دهی و . . . ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 کسی از دوستان کامپوننتی نمی شناسه؟ حتی اگه تجاری باشه من نیاز دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز توی سایتهای مختلف برای رزرو دیدم که از فرم ساز استفاده کردند.(البته من همچین افزونه ای رو ندیدم ) اما مطمئنا افزونه ای که شما میخواید فقط برای رزرو نیست وامکانات بیشتری رو مد نظر دارید یا باید بدید براتون بنویسن و یا اینکه یه افزونه دیگه رو یه تغییر بدید مثلا افزونه رزرواسیون هتل که میتونید با تغییرات به خواسته خودتون نزدیکش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در بهمن 89 ممنون از راهنمایی شما درست می فرمایید. من به دنبال یک افزونه یا اسکریپت جامع برای میدیریت مطب و مطب داری هستم. اگه کسی از دوستان در زمینه طراحی و اجرای این گونه افزونه ها مهارت داره اعلام نمایند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 پيام خصوصي تون رو چك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر