seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 دورود بر همه عزیزان مجددا با یک مشکل جدید برگشتم در راست چین و فارسی کردن قالب های انگلیسی در بحث مربوط به سی اس اس مشکلی ندارم ولی وقتی میخوام موقعیت دایو ها رو تغییر بدم منظور اولویتشون هستش اون را از کجا و به چه صورتی تغییر بدم ؟ در اچ تی ام ال کاملا میدونم دیو ها رو به چه صورتی بنویسم به طور مثال <div class="BASE"> دایو اصلی <div class="word"> دایو1 ....... </div> <div class="low"> دایو2 ....... </div> <div class="end"> دایو3....... </div> </div> این نمونه ای از اچ تی ام هستش که دایوها همشون کلاس دارن و سی اس اس مینویسم براشون و فلوت رایت میشن و از راست به چپ اول دایو word>>>LOW>>>>end تنظیم میشه حالا اگر بخوام برعکس بشه یعنی اول دایو end>>>LOW>>>word قرار بگیره باید در اچ تی ام ال ترتیب نوشتن اولویت دایوها رو تغییر بدم تا اینجا رو میدونم سوال مهم و اصلی اینه که تو قالبهای آماده جوملا که انگلیسی هم هستن کجا و چی رو باید تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟ چون میخوام هدر وب سایت که از به ترتیب از چب به راست لوگو و منو و منوی سرچ و ... قرار گرفته اساسی تغییرش بدم و لوگو و منو و منوی سرچ و ... از راست به چپ مجددا دایوها رو اولویت بندی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در مهر 92 پیداش کردم برای دوستانی هم که شاید مشکل من رو داشتن میگم تا شاید کمکی کنه این جور قالب های نصبی معمولا استاندارد خاصی دارن داخل فایل تمپلیت مسیری را پیدا کنید معوملا به اسم بلوک ذخیره میگردد که داخل آن قسمت به قسمت قالب شما نام گذاری شده و بطور مثال فایلی به نام هدر وجود دارد که مربوط به قسمت هدر پی اچ پی قالب شما میباشد با کمی فقط کمی تجربه قادر خواهید بود قسمتهای تعریف شده در این فایل پی اچ پی رو جابجا کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر