hosseintv 0 ارسال شده در مهر 92 سلام دوستان من از افزونه کومنتو استفاده میکنم بعد از نصب قسمت ادامه مطلب در ص اصلی مانند تصویر زیر تغییر میکنه .خوب من میخوام متن ادامه مطلب،نظرات و کلیک ها رو تغییر بدم و یه متن دیگه بزارم مثلا Download,Comment,Visited . ولی خیلی فایل و کد داره کدوم رو باید تغییر بدم.ضمنا از کومنتو فارسی شده ارس دیزاین (البته فکر کنم) استفاده میکنم.و دیگه اون قسمت ستاره ها مربوط به امتیاز دهی به مطلبه که در اون قسمت نمایش داده میشه من بخوام تو محلی که با فلش مشخص شده بزارمش باید چه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما آدرس سایت را قرار بدید شاید مشکل از css باشه و بتوان حلش کرد وگرنه باید به فایل های php دست برد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosseintv 0 ارسال شده در مهر 92 سلام گلم نه مشکل 30اس اس نداره قبل از نصب کومنتو فقط ادامه مطلب وجود داشت بعد از نصب اون دو گزینه دیگه هم اضافه شد قسمت امتیاز دهی هم یه پلاگینه که بعد از نصب فقط میشه در بالا یا پایین مطلب قرارش داد من میخوام یه طوری اگه بشه تو اون موقعیت که مشخص کردم نمایشش بده . ضمنا اگه بشه متن ها رو هم تغییر بدم مثلا به جای کلیک ها بزاره تعداد بازدید لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر